Quarter-finals here we come!

man kan ju inte annat än vakna upp med ett leende idag, för vilken gårdag! jag började jobba lite tidigare igår så jag kunde sticka från kontoret vid tre, och mötte upp resten som hade suttit på gröningen dagen lång. helt magiskt väder och sjukt bra platser, jag och Timmie köpte strandstolar i helgen som jag släpade med.


taggad tjaj!


kan man annat än älska Helsingborg när man ser denna bild som min kollega tog? och hur mycket folk? storbildsskärmen är till vänster och vi satt helt perfekt i mitten där framme. förvånansvärt bra kvalité på ljud och bild faktiskt!


favvoparet och jag!


och så vann vi så hela marken studsade, så jävla fint är det!

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?