Meaningful conversations

igår när vi blev rastlösa bestämde vi oss för att köra en runda minigolf. jag är världens konstigaste golfare, jag får hole in one på riktigt svåra banor, och kör 10 slag på de lätta när alla andra slår 2-3 slag. haha, sjukt ojämn insats, och så förlorar jag alltid.

men det är kul ändå! min favvobana i Helsingborg är den vid gröningen, banorna är kul och miljön är så himla fin ett stenkast från havet.

finaste sällskapet!


efter golfen åt vi glass o snackade strunt. det är så fascinerande hur bloggerskor som Forni sammanfattar samtalsämnena från sina middagar och pratar om så sjukt viktiga saker, medans jag kommer här och ba ”så pratade vi om kolasås, om hur jag slog ut en tand när jag var fem och ifall fiskar kan jäspa”.

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Linda skriver:

  Hahaha era samtalsämnen vart 10 ggr mer intressant att läsa om så fortsätt gärna med det 😂😂

 2. Cornelia skriver:

  Haha, era samtal låter typ som mina och min killes samtal 😅 häromveckan diskuterade vi om det skulle vara bättre att ha en hammare som hand än en vanlig hand och om pelikaner har tungor

 3. Regina skriver:

  Haha relaterar <3

 4. Sara skriver:

  Det kan vara så att jag och mina nära och kära är lite udda, men era samtalsämnen känns ju som sådana man faktiskt har? Vi pratar inte om dina tänder, men allt mellan himmel och jord ungefär =)

  • Jennifer Green skriver:

   haha asså jag gillar det, trodde det var jag som var udda! ;D Fornis sammanfattningar är typ ”så pratade vi om livet efter döden, om andra världskriget, om hemska sjukdomar och om vad som gör en lycklig”. jag har typ känt att jag fan inte pratar om vettiga saker alls, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?