Messy mondays

jag har stört mig lite på denna hörnan i sovrummet ett tag:


Timmies lilla medicinskåp som inte får plats i några lådor här hemma och har stått här ett tag. innan hade han det i bilen men så plötsligt en dag hade de flyttat in i sovrummet.

och vi har inte riktigt tagit tag i att rensa alla lådor här för att frigöra utrymme – så slog det mig plötsligt vad vi kan ha som tillfällig lösning: min senaste skolåda som jag inte velat kasta än.


asså SÅ SKÖNT att slippa alla dessa burkar, haha. jag ställde en tavla där så länge också för jag blir så glad av den bilden på Kate Hudson.

nästa regniga söndag ska jag minsann se till att rensa här hemma för vi har så himla mycket grejer vi inte använder. så vet ni det liksom.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Johanna skriver:

  Kan inte du visa er lägenhet? Så kul med sånna inlägg 😍

  • Jennifer Green skriver:

   jag har flera gånger fotat och tänkt posta, men så ångrar ja mig för det känns så privat. haha! har ju visat lite, får se om jag hinner ändra mig ;D

 2. Li skriver:

  Skulle jag ha en låda någonstans finns risken att den till slut skulle fyllas med saker som inte ska vara där… struktur och ordning, vad är det? Dock sade min sambo häromdagen till mig att jag endast är strukturerad när det kommer till saker jag tycker är roligt. Tur då att jag tycker mitt jobb är roligt för där är jag nästan obehagligt strukturerad haha =)

  • Jennifer Green skriver:

   haha ja, så ser vissa lådor ut i köket faktiskt ;D men visst, man får kompensera där hemma för allt annat som är så välstrukturerat ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?