All kinds of saturday fun

alltså, vilken rolig dag jag hade igår! vi hade möhippa för Mathilda som hennes systrar styrt upp, och blev ett stort roligt gäng.


vi började med spa på Falkenberg och det kändes som om vi var på en beachclub – vädret var helt perfekt så vi kunde hänga vid utepoolen i sängarna. här chillar Anna och jag. bild tagen innan jag fick en fågelbajs på mig, haha!


efter en god lunch drog vi till höghöjdsbanorna på Treewalker. tänk er hinderbanor som är typ 10 meter upp i luften mellan träden, det var svinroligt!


roliga hinder blandat med ziplines, man skötte allt själv med att spänna fast osv och kunde välja fritt bland banorna.


efter det bytte vi om för fest och körde lite lekar innan vi skulle äta. här är hela ligan.


jag med Emelie, Matti och Anna. jag har så jäkla roligt med dessa brudar!


vi åt middag på Sillen, jag tog deras oxfilé som är så jäkla god.


bästa bordsdamen och jag.


skål kompizzz


kvällens sista och suddigaste bild, haha. efter maten drog vi vidare och dansade till stängning. eller ja, jag checkade ut vid 04 vilket är ovanligt tidigt för att vara mig. Timmie säger alltid att jag stänger ställen och sopar golvet, och det kändes ändå lite nice imorse att ha fått en timmes extra sömn haha.

nu längtar jag IHJÄL efter bröllopet! fan vad kul vi ska ha!

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. E skriver:

  Kanske vääärldens tråkigaste fråga men har alltid undrat. Asså, hur gör man på möhippor med betalningen? Planerar och bokar en person hela dagen, och sen splittrar alla utom bruden på allt? Eller är det en person som står för allt? Hur kommer man överens?

  • Cornelia skriver:

   Kan bara berätta hur det varit på de två möhippor jag varit på och det är att typ de närmsta vännerna planerat och bokat allt och sen har vi delat på kostnaden. Nu när jag och några vänner planerar vår väns möhippa har vi startat ett evenemang på Facebook och bjudit in alla som bruden ville ha med. Där har vi lagt upp förslag på restauranger osv men vi har fortfarande bokat allt och har haft hela planen innan. Alla kommer splitta på betalningen sen. Så det är nog lite olika hur man gör.

   • Jennifer Green skriver:

    Jag har bara varit på denna möhippa, och då gjorde vi som Cornelia berättar. Hennes systrar planerade dagen, bjöd in, berättade vad planen var och skrev vad allt skulle kosta. Sen kunde man exempelvis välja att skippa spa och komma till klättringen/middagen för de som inte ville vara med där, men de flesta av oss var med hela dagen!

    Vi betalade för alla aktiviteter i förväg, sen betalade vi för maten själva på plats. Vi delade även på brudens kostnader som blev 100 kr var! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?