Real service minded

att beställa korv av någon som är lika envis som en själv

jag: hej, en pölse tack

hon: vilken färg?

jag: en pölse

hon: ja, men vilken färg?!

jag: jag trodde pölse var röd

hon: nej, pölse är danska och betyder ”korv”

hon: så just nu beställer du bara en korv

hon: vilken färg ska korven ha

timmie: hon vill ha en röd

Det här inlägget postades i /Conversations. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Li skriver:

  Fast en pölse i Sverige är ju en röd korv, sedan om det betyder något annat i Danmark, det är ju en annan femma. Vilken jobbig pölseförsäljare. Jag hade blivit väldigt irriterad faktiskt. Min sambo hade dock också räddat mig (eller pölseförsäljaren(, haha =)

  • Jennifer Green skriver:

   Men haha ellerhur så störigt, jag bara ”så om man säger pölsekorv då är det korvkorv man menar” 😂😂 timmie sa att jag va en bitch men hon börja haha

   • Li skriver:

    Hon var ju bitchig först så hon får skylla sig själv. Om hon verkligen var osäker på vilken korv du menade hade hon kunnat frågande säga ”en röd korv alltså?” Eller något liknande så hade ni kunnat ha en diskussion istället för en argumentation. Blir sugen på att beställa en pölse nu bara för att kunna sätta henne på plats. Synd jag bor i Osby, lite väl långt för en pölse 😂

    • Jennifer Green skriver:

     haha men exakt!! asså efter några år i servicebranschen vet man hur jäkla enkelt det är att vara trevlig liksom, men icke! ;D

 2. Sandra skriver:

  Så oskön kassörska!?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?