Calm and collected

nu drar jag med Miche och min fina matta på yogakurs.

senast såg det ut så här nice, men nu är det lite svalare så lektionen blir inomhus. jag är riktigt yogasugen idag efter en sjukt stressig måndag så det ska bli skönt att varva ner lite faktiskt. hoppas ni får en skön måndag ni också!

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Ina skriver:

  Så harmonisk utsikt över vårt vackra Helsingborg 😍 vill passa på att tacka igen för vinsten av yogamattan i din julkalender, är så himla nöjd och kvalitén på mattan är underbar! Jag yogar med min mamma och hon är knappt avis haha 😉 jag valde mattan med palmblad som på din bild, helt fantastiskt vacker! Skickar en cyber-kram och önskar dig en underbar dag i solen!

  • Jennifer Green skriver:

   Men ellerhur! 😍
   Åh vad kul att du gillar den, bra val av mönster ;) Den blir bara bättre och bättre för greppet efter varje gång tycker jag, i början var den lite hal men nu står jag stadigt! ;D Tack detsamma puss o kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?