Bone white and shiny gold

jag har haft en riktigt dålig träningsvecka. så sorgligt, haha!

jag har ändå hunnit med flera pass men alla har bara varit så trötta att jag typ lika gärna hade kunnat strunta i de. mina två träningskompisar på Filborna har båda skador och kan inte träna med mig så jag har fått köra själv skitlänge nu och har väl bara tappat inspirationen. jag har inte varit på Cirkelpass på länge heller för jag inte haft någon med mig, så jag får väl bara ta mig dit ändå helt enkelt. lyckligtvis har jag iallafall Diddi på FNF som kör pass med mig ibland – fördelen med dubbla gymkort.

en fin träningsoutfit dagen till ära, och kanske kan jag avsluta denna vecka med ett bättre tränigspass. vi får se!


dubbelklicka för pris

Det här inlägget postades i /Fashion. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?