My friday office

hej från Bakken! jag har event här idag och titta vem jag fick med mig:


det fanns plats över så Timmie joinade på sin lediga dag

vi har åkt karuseller och ätit en massa. jag har fått testa danska delikatesser och först ut blev mjukglass med ”guf” (det rosa ni ser Här) som smakade som smält maräng, därefter åt vi danska äppelskivor (se Här) som tydligen var små runda munkar. de sista var svingoda, sjukt missvisande namn bara om ni frågar mig som förväntade sig en tallrik trötta intorkade skivade äpplen.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Cornelia skriver:

    Æbleskiver är ju lätt det bästa med Danmark! Så glad att min pappa flyttade dit och hittade en dansk sambo som introducerat mig till dansk mat 😍

    • Jennifer Green skriver:

      Asså visst, de va svingott! Timmie är också dansk men det tog honom sex år att visa mig detta 😂 har visst underskattat dedär danskarna 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?