My past week

för att sammanfatta min senaste vecka i en ”veckans”-lista:

veckans instant karma
att jag gjorde en u-sväng trots att skyltarna klart och tydligt visade att det var förbjudet – och polisen såklart var 2 bilar bak. efter 1 timmes hets fick jag till sist 100 euro i böter, asså så jävla onödigt av mig. jag har aldrig fått någon böter på vägen innan, och jag betedde mig minst sagt dramatiskt när polisen hotade med att ta in mig haha. Timmie ba ”Eeh du borde aldrig bli anhållen”.

veckans godaste

dessa fyra måltider ovan: en fajita vi delade på med kyckling, räkor och biff / chokladfondanten på El Higuerón / acaibowlen på Cold Pressed Juicery / en pasta med oxfilé, zucchini och en massa parmesan

veckans låt

denna sköna som jag tjatat ut på stranden.

veckans märkligaste
att jag var på en helkroppsmassage i 1 timme, där hon på riktigt masserade min rumpa i 15 minuter. det var inte obehagligt utan bara väldigt märkligt. det första jag sa till Timmie efteråt var ”shit hon var helt besatt av min röv”, haha.

veckans mest like:ade

denna bild från häromdagen när jag tittar på mina fötter pga obekväm med poserandet, haha. jag fick förresten mycket komplimanger för min klänning, den finns Här i flera färger och mönster för 399 kr.

veckans skrattfest

att Timmie frös till en staty varje gång jag filmade honom. jag tyckte det såg så roligt ut att vi skulle göra det igen, så han ställde sig redo och väntade när jag skulle få ording på kameran. så gick folk förbi och undrade varför han hade stelnat mitt i promenaden. haha, jag dog!

veckans skönaste
det faktum att jag haft sovmorgon precis hela veckan!

veckans utmaning

att bilen vi körde runt med i Spanien var manuell – fatta så fort man vänjer sig vid automat. men det var med cabbe så det var sjukt nice att glida runt i trots att vi inte kör särskilt smooth när man måste hålla på och växla, haha.

veckans spanskaexpert
Timmie som säger ”Quanto cinco” när han undrar hur mycket något blir. det roliga är att det betyder ”Hur mycket fem” hahah.

veckans outfit

detta ribbade set som jag hittade i gömmorna innan vi reste, det är så jäkla skönt. jag köpte det på Nelly för något år sedan och bara använt det en gång, nu hade jag det tre gånger på tio dagar haha.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sandra skriver:

  Quanto cinco var det gulligaste jag hört 😂😂

 2. madde skriver:

  hej :) kul lista! vilken strlk har du på klänningen? superfin :)

  • Jennifer Green skriver:

   tack, jag har S (vanliga storleken) och den är väldigt rymlig. tror XS hade suttit lika bra då i den modellen! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?