Thursday butt burner

igår jobbade jag till 22 och hann inte med träningen, så idag kliar det i hela kroppen. jag kör en del frivilliga vilodagar i veckorna men just när jag inte kan träna pga jobb så blir jag sjukt sprallig haha.

denna rumpövning gjorde jag häromdagen som tar skitbra. du pressar höften uppåt från nästan liggande läge, se till att aktivera rumpan både på upp- och nervägen. jag föredrar sakta kontrollerade reps och att nästan stanna till någon sekund där uppe.


det går lika fint med en viktplatta eller dumbbell, men det absolut bekvämaste tycker jag är en skivstång med vadderat skydd.

This entry was posted in /Athleticism. Bookmark the permalink.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Linda says:

    Sorry många frågor.. men vad jobbar du med? Tänkte eftersom du jobbade till sent :)

    • Jennifer Green says:

      Bara kul med kommentarer så fråga på! ;) Jag jobbar som Digital Marketer på HD/Sydsvenskan. När jag jobbar sena kvällar är det för jag har olika läsarevent, allt från resor till föreläsningar, kurser och talkshow bland annat! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Why ask?