Sweet sweet slides

ah, vad gött väder det är i Skåne just nu! jag har svårt att klä mig till jobbet nu bara för min plats på kontoret i Malmö är kylig, och min plats på kontoret i Helsingborg är svettig – och det rimmar sällan med temperaturen utanför, haha.

jag fick iallafall inviga mina sandaler i helgen. fan vad jag älskar denna modell, de känns som när jag brukade låna mormors tofflor för att gå utanför huset förr haha. bästa känslan ju, här med lite annat fint från Mango:


dubbelklicka för pris

Det här inlägget postades i /Fashion. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Anna skriver:

    jag lever i mina sådana vita byxor på somrarna, underbara! måste införskaffa sådana tofflor med, ser så härliga ut att bara hoppa i :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?