Crushing

hallå, kan vi prata om fredagspresenten jag fick igår av Timmie?


jag kom hem och det stod en skolåda från Givenchy på köksbordet.


i lådan fanns dessa sandaler som jag dregglat över ett tag nu, asså dog av glädje. Aldi hade likadana i Filippinerna och jag blev kär i de direkt, men tyckte de var lite mycket pengar för ett par sandaler. Lil T tyckte tydligen däremot att jag skulle ha ett par och jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna de.


asså SÅ feta, och kanske världens skönaste sko! jag gick runt i de hela morgonen och kommer på riktigt låsa fast de i solstolen på semestern haha. han köpte ett par likadana till sig själv från Calvin Klein, älskar att matcha med honom! ♥

Det här inlägget postades i /Clothing. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Bettina skriver:

  De är SÅ snygga!! Ska råka skicka länken till detta inlägg till min bf… hahah ;)

  • Jennifer Green skriver:

   alltså älskar de! haha ja gör så, hälsa från mig att det var en mycket uppskattad present ;)

 2. Rebecka skriver:

  Så fina! Var är de köpta? :)

  • Jennifer Green skriver:

   älskar dem, vill inte smutsa ner de nu haha ;D han köpte de från Farfetch, de finns nog lite här och där! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?