Wednesday comeback

vi har börjat med en träningstävling på jobb där vi mäter in all aktivitet, och just nu känns det som jag drar ner laget haha. men jag hängde hellre med tjejkompisar och åt kladdkaka igår.

en favoritburpee med en twist:

Det här inlägget postades i /Animated, /Athleticism. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Li skriver:

  Har svårt att se att du verkligen drar ner laget, du är ju alltid så aktiv. Du tar igen din missade dag med råge förr eller senare =)

  • Jennifer Green skriver:

   Haha tack för peppen ;) det blev två dagar i rad där jag bara gick till och från bilen så ikväll får det bli extra långt pass ;D

   • Li skriver:

    De dagarna gillar inte jag heller, min telefon påminner mig om att jag måste vara aktiv, men vissa dagar blir det inte så mycket. Vi har nyss haft isshow så de senaste veckorna har jag inte gjort mycket annat än jobbat med det. Tur det är ett aktivt jobb, haha. Men denna vecka blir det inte mycket för jag är helt slut, tog dock promenad till Ica för att handla med min sambo igår kväll så fick in vardagsmotion åtminstone =)

    • Jennifer Green skriver:

     Smart telefon ändå som säger till ;) haha! Ja mina kontorsdagar är inte så aktiva, men jag står alltid upp och jobbar så inbillar mig att det ändå är okej ;D

 2. Anna skriver:

  Gudars jag önskar jag hade vågat pröva den där!! Men är så rädd att jag, som är så osmidig och född med otur, hade kraschat mina handleder på en gång hihi!

  • Jennifer Green skriver:

   haha känner igen det där ;) du får testa i slowmotion och lägga något mjukt under så grejar du det, trust me! ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?