Might be reading a bit into it

mina tjejkompisar tycker det är märkligt att folk ofta kommer fram till mig och frågar mig om saker. och efter att ha frågat en främling i veckan som kom fram till mig så visade det sig att hon tyckte jag hade ”snälla ögon”, haha. så gulligt!

och för att våra blickar möttes, vilket jag märker själv då det känns som jag ofta får ögonkontakt med folk. nu kan jag dock inte sluta tänka på att mina ögon skulle vara snälla, är de för snälla kanske? eller lagom? eller är de inte snälla alls? är det kanske mina ögonbryn som är snälla? så många frågor plötsligt.


mvh snällisen

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Emy skriver:

  Haha, gumman, det är inte bara dina ögon; hela du bara lyser av värme och utstrålar glädje! <3 Det liksom bara märks på dig att du sprudlar av livsglädje, också rakt igenom en skärm, så än mer så i verkligheten, kan jag tänka mig :) Varje gång jag går in på din blogg så mår jag bra, för du är så jäkla härlig!

  • Jennifer Green skriver:

   men alltså, hur fin är inte du?? blir helt rörd av din kommentar <3 tack vad glad jag blir, och för att du tar dig tiden att skriva. puss!

 2. Sandra skriver:

  Snälla ögon ✅
  Snygg ✅
  Skånsk dialekt ✅
  Ser ut som en reko tjej som inte vill kidnappa mig ✅

  • Jennifer Green skriver:

   asså hallåååå älskar er! och där sa du något, måste vara skånskan som får mig att låta snäll ;)

 3. Sara skriver:

  Så himla fin bild!
  Och ja, du ser snäll ut. Men det beror nog också på att du smygler 😉

  • Jennifer Green skriver:

   taack fina! haha ja det kan ju vara mitt lilla leende som avslöjar min snällhet också ;)

 4. sandra skriver:

  men jaa du ser supersnäll ut, å är ändå skitsnygg. sällan skådad kombination ;)

 5. Li skriver:

  Du ser snäll ut och det märks att du är det också. Att vara snäll är verkligen en fin egenskap. Önskar dig allt gott ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?