Pale purple gym wear

idag är jag sjukt träningssugen, men vi får se hur det blir med det. jag blev så sugen på att lägga vantarna på dessa tights till jag insåg att jag redan har ett par liknande. dags att rensa i träningsgarderoben känner jag!


dubbelklicka för pris

Det här inlägget postades i /Fashion. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Ellinore skriver:

  Åh, sitter här och suktar efter nya träningskläder men som student är det fan svårt att lägga 800 kr på tights.. H&Ms kläder i all ära men gud vad man märker skillnad på kvalite efter ett tag om man jämför med dem där lite dyrare.
  Det kanske är äckligt att använda någon annans avlagda träningskläder? Om inte: kan du inte ha en liten träningskläder bloppis när du har rensat träningsgarderoben? 😃

  Mvh desperat tjej som är i stort behov av nya träningskläder för att känna sig lite snygg på gymmet

  • Jennifer Green skriver:

   förstår det, men jag tycker 800 kr för ett par tights är skitdyrt även som icke-student. brukar försöka haffa på rea eller med rabattkod haha! men håller helt med angående kvaité, jag köpte ett par tights från Gina som inte andades alls och under ett hot yoga pass trodde jag att mina ben skulle brinna upp haha. ett budgettips är iaf Soc, gillar deras plagg massa! :)

   vad har du för storlek? jag skänker nämligen hellre använda träningsplagg än att sälja de ;D

   • Ellinore skriver:

    Ja jag sitter alltid och googlar ”sportamore rabattkod” haha! Soc har jag faktiskt en tröja från, men har ännu inte testat deras tights, tack för tipset! :D
    Jag har XS – S! 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?