Instant regret

när man plötsligt inser att man pratar med sin syster

miche: jag vill ha söner i framtiden

jag: jag vill ha döttrar

jag: aaw då kan våra barn bli kära

jag: fast öeee

miche: ehm nej tack

Det här inlägget postades i /Conversations. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Kattis skriver:

  Kusiner får ju gifta sig! ..men äckligt är det ju ändå. Haha. Två år in i min systers förra relation kom det fram att hennes partner hade varit ihop med sin kusin :/ höll inte jättelänge efter det! Inte bara därför. Men lite.

  • Jennifer Green skriver:

   Nää seriöst! Alltså, min systers barn hade ju känts som mina egna barn så det hade varit världens sjukaste scenario. Så de får bli bästisar istället helt enkelt! ;D

 2. T skriver:

  Är du jämt pepp på att gå till ditt arbete?
  Jag undrar då jag just nu befinner mig i ngn slags dipp(depp?) och bland annat är helt oinspirerad till att jobba, trots att jag har mitt drömjobb..
  Din energi och motivation verkar så konstant, råd??
  T

  • Jennifer Green skriver:

   Nej, absolut inte! Det kan däremot vara helt andra faktorer som gör att man (jag) blir oinspirerad. Jag har själv ett rätt kreativt jobb och behöver liksom ladda batterierna med roliga aktiviteter och miljöombyte för att kunna prestera. Blir vardagen grå och trist så speglar det sig gärna i mitt jobb, så jag försöker ibland peppa med skön musik eller något lyxigt mellanmål om inspirationen sinar på kontoret.

   Så det är helt normalt att både få en dipp och vara deppig, håller det i alldeles för länge bör du nog försöka se över varför du känner se och om det finns något som får dig på bättre humör. Det gäller att hitta en bra balans, jag personligen blir låg om jag är ensam så jag brukar försöka undvika det. Vilket såklart inte är helt nyttigt det heller, att vantrivas i sin ensamhet haha. Men det funkar för mig.

   Ibland är det också svårt att uppskatta vad man har när det blivit vardag. Så det är ju bra att du ändå är rätt medveten om att det är ditt drömjobb. Sen har vi såklart alla arbetsuppgifter som är mindre kul, jag själv somnar bara jag hör ordet Excel men vissa saker måste ju följas upp och räknas på. Då brukar jag istället bli motiverad av mina kollegor som jag tycker är svinsköna. Så försök att hitta ljusglimtarna och uppskatta det, resten är bara att göra liksom. Puss o kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?