Travelling is like flirting with life. It’s like saying ’I would stay and love you, but I have to go. This is my station’

alltså, vilken helt underbar resa vi har haft! jag misstänkte att Filippinerna var nice men trodde verkligen inte att det var SÅ bra. den ena ön har varit bättre än den andra och vi har haft så sjukt roligt, det fanns så jäkla mycket kul att göra.

vi har bott både i lyxiga bungalows och på riktiga ruckel med kackerlackor som klättrat upp från toan, vi har ätit svingoda middagar och tveksamma måltider, badat på stränder med sand som känns som mjöl och suttit på traumatiska båtturer med meterhöga vågor och regn som piskat i ansiktet. haha, en riktigt skön blandning av paradis och lite mindre trevliga minnen som i efterhand är roliga. en miniguide + resevideo utlovas så ni kan få ta del av hela rutten. tills vidare några sista random bilder från lite olika stopp och vinklar:


fina ligan!


glitterkjol en kväll i Panglao.


jag dör på denna bild, haha! vi skulle hoppa på 3 men tydligen räknar vi alla väldigt olika, och jag gjorde årets magplask.


på detta hotell var det fullt av människor men alla satt inomhus och fikade hela dagarna, så konstigt. bara vi som njöt av solen och badade så vi fick en privat strand för oss själva haha.


kolla vackraste utsikten från planet när vi lämnade Siargao.


på snorkeltur med favvo!


favvohotellet under resan var Bravo som vi bodde på i Siargao. så sjukt fina bungalow som låg längs stranden med denna fina ”hall”.


favvo och jag!

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?