Jungle playground

vi åkte till ön Bohol mest för att vi skulle flyga därifrån till nästa ö, men stannade några nätter då där fanns en massa kul att hitta på.


vi började med att hyra varsin fyrhjuling och körde runt mellan Chocolate hills, som är ett gäng höga berg vid djungeln.


det var svinkul! mitt enda bekymmer var att jag glömde solglasögon och fick blunda lite när jag körde pga blind av all sand som flög runt.


därefter åkte vi ziplines, bland annat denna med cyklar uppe i luften. extra nice i denna fina miljö.


och dagen avslutade vi med att åka bungee ner mellan bergen. eller ja, ”vi” = jag och Dilshad, de andra två bangade. jag gillar höjder men till och med jag blev fan skakig när vi tittade ner för stupet, nästan så ni måste kolla Detta klipp från Instagram där ni hör hur jag skriker. nästan roligast är att man hör Timmie säga ”omg” två gånger, haha!

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?