Ready for take-off

kolla vem som har gått och blivit med rygga!

vi har rest med ryggsäckar en gång som vi lånade av min kollega och det var så sjukt bekvämt. vi hoppade av i vattnet många gånger mellan öar och vissa öar vi var på hade inga grusvägar eller asfalt utan bara sand överallt. så det var riktigt praktiskt att kunna slänga resväskan på ryggen och de kändes lite extra gött att se hur andra kämpade med sina rullväskor genom sanden, haha.


vi köpte denna modellen från Helly Hansen i olika färger, jag tog mönstrad med limegröna detaljer.


så här liten går den att veckla ihop.

mitt enda issue med att ha ryggsäck var att det blev så jäkla stökigt i väskan liksom. men jag har fått tips om att köpa genomskinliga packpåsar så det får de bli. jag kände mig sjukt nördig när jag testade den haha, men verkligen så värt när man ska mellan så många öar.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Cilly skriver:

    Är den carry on size eller kommer ni checka in ryggsäckarna?

  2. Bella skriver:

    Kan du kanske länka denna väskan? Behöver en ny och tycker denna ser asbra ut men hittar inte precis vilken den är på deras hemsida?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?