Instant regret

dagens face efter att jag sagt ”det är ju sol – jag cyklar till gymmet” och känner på temperaturen.

note to self: ta bilen till åtminstonde maj har passerat.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Li skriver:

  När vi bodde i Dalarna och Gästrikland kunde det inte bli vår fort nog tyckte jag. Nu bor vi i Skåne igen (Osby) och förra vintern hade vi nästintill ingen snö och jag avskydde det. I år har vi haft vettig vinter med snö och kyla och jag älskar det! Dock blir det ingen cykel förrän i maj. Gillar kyla men någon måtta får det vara 😉

  • Jennifer Green skriver:

   Välkommen till Skåneland! ;) Ja jag kan sakna snö på julafton men efter nyår vill jag ha vår, så då får de gärna bli varmt tycker jag haha! Ja lite väl överambitiöst att sätta sig på cykeln alltså ;D

   • Li skriver:

    Tack, efter 6 år i exil så antar jag att jag blev lite väl svensk 😁Jag känner att snön kan stanna över sportlovet och det är ju slut nu så fram med snödroppar, vintergäck och sol ❤️
    Man kan ju ändå cykla vintertid. Finns vinterdäck till cykeln och bra underställ till sig själv, kräver dock ombyte när man kommer fram till destinationen 😉 Men är det gymmet så är det ju sjukt bra uppvärmning 💪😃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?