Not over you, Metallic blue

detta är min sista träningsvecka på ett jäkla tag, så nu har jag bokat in mig varje dag resten av veckan. får hoppas att abstinensen inte kickar in sen. i veckan blir det Hot Power och dubbla Cirkelpass på Filborna, fight på FNF och lite konditionsträning med gym. vi har även löpträning inför Toughest på torsdag egentligen men jag hoppar det pga att det låter förjävla tråkigt, haha.

det firar vi med tre nya träningsfavoriter:


dubbelklicka för pris

Det här inlägget postades i /Fashion. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Vendela skriver:

  Djupt imponerad av hur bra självdisciplin du har. Känner du någonsin att du bara inte pallar träna, å hur motverkar du det då??
  Försöker verkligen komma igång. Jag är duktig med kosten å märker resultat efter förändringar i matväg, men när det gäller träning så bara… finns inte lusten. Å då gör jag inget roligare med tiden utan fastnar i min trista soffa. Tips?? 🙏🏼

  • Jennifer Green skriver:

   Tack snälla. Och ja, absolut känner jag så – då brukar jag strunta i att träna. Att träna är skitnice men det är ju inte vad livet går ut på precis. Ibland kan jag känna mig seg bara och då vet jag att träning faktiskt gör susen, så då drar jag mig dit ändå. Det är dock betydligt lättare när jag tränar med kompisar.

   Kosten är ju faktiskt mer än halva kakan, och det är där jag själv slarvar. Jag tränar bra men har svårt att hålla mig från sötsakerna. När det gäller träning är mitt bästa tips att hitta någon träningsform som är kul – då blir det mycket lättare att ta sig dit. Det kan vara allt från morgonpw till yoga, dans, basket, gym, boxning, crossfit eller spinning. Prova dig fram och till slut lovar jag att du kommer hitta något som faktiskt till och med är lite kul. Jag tränar så mycket olika och har svårt att hålla mig till en sak.

   Dra på dig träningskläderna, sätt på pepp musik och bara ta dig dit! Puss!

 2. Sara skriver:

  Semester eller varför ska du vara borta från träningen? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?