He’s the type of person that makes forever seem too short

vet ni vad vi firar idag?

två år som förlovade! åh jag blir så varm bara jag tänker på det. hade någon sagt till mig att jag skulle hitta livets man en stökig kväll på Tempel så skulle jag skrattat högt. efter så många heartaches så hittade jag någon som livet bara är så jävla okomplicerat med. som jag längtar efter varje dag.

det sägs att man bara är nykär i typ 2 år och att det sen övergår till ”annan typ av kärlek” – men jag känner precis likadant som jag gjorde för 5,5 år sen. ♥

Det här inlägget postades i /Loving. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Mathilda skriver:

  Ni är så himla fina! Kärlek är för härligt <3 önskar er all lycka!
  Har ni några bröllopsplaner? :D

 2. Emina skriver:

  Hur länge till ska vi vänta på ert bröllop? 🤔

 3. Marlene skriver:

  Jag maste bara fraga vart ringen ar ifran? Drom ring !!! Ni ar sa fina ihop :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?