Tough Thursdays

tycket ni att jag är helt störd om jag säger att jag gick upp 05.30 för att köra en timme till Malmö, träna en timme, och sen köra hem igen för att jobba i Helsingborg? haha, mina vänner tycker det iallafall.

men på torsdagar har vi Tough Thursdays och tränar inför Toughest, det är skitkul! och av någon anledning är det mycket lättare att gå upp tidigt för att köra till träningen än att sätta sig på ett tåg till Malmökontoret.


det blev cirkelpass med kondition och styrka på denna plats. just nu tränar jag alltså på tre gym så jag börjar känna mig smått förvirrad faktiskt, haha.

Det här inlägget postades i /Athleticism. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Sanna skriver:

    LITE störd, men inte helt ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?