Wednesdays

alltså – min kväll kantades av att jag på gymmet får gå fram till en som jobbar och ba ”Ehhh.. jag har tappat mitt kort och min nyckel. Så jag behöver klippa upp låset. Men jag kommer inte ihåg vilket skåp det var”

haha, trötta mig! lyckligtvis slutade det med att jag hittade kortet och nyckeln i en papperskorg, så jag har råkat kasta det. nästan som när jag kastade bilnycklarna i sopkärlet eller skickade mitt presentkort till tippen.

så nu ska jag bara ta det launa och gotta mig med Gilles nyhet som jag fick igår; sportbollar!


en modern och fräsch take on deras vanliga Gilleboll. med 75% mindre socker, mer kostfiber och hallonbitar. så god smak och tuggig konsistens!

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?