21st century

hej vad denna helg sprang iväg! jag har precis landat i soffan och ska ladda för en ny arbetsvecka, jag och Timmie har spenderat de senaste timmarna i köket med att laga en jäkla massa matlådor. mycket nöjda över vår insats.

kan vi förresen ta ett hallelujah-moment för lagen som trädde i kraft i veckan som förbjuder mobilanvändande bakom ratten? det var minsann på tiden!

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Kattis skriver:

  Vad blev det för matlådor? Tycker att matlådor är det bästa lifehacket ever! För min del mest för att jag hatar att laga mat men ändå vill äta näringsrikt och förhållandevis billigt.. laga mat en gång men äta typ 10 gånger- bäääst

  • Jennifer Green skriver:

   Håller med, orkar inte stå och laga mat i veckorna och stressa med det – äta ute är nice men försöker ta max en gång i veckan för att vara någerlunda ekonomisk.
   I lunchlådorna denna vecka blev det kycklingwok med massa gott (broccoli, blomkål, lök, paprika, majskolvar, långa ärtor, cashew och ris), samt ugnsbakad torsk med sötpotatis, ärtor och broccoli. Nom nom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?