One armed handstand

jag har lärt mig att stå på en hand! för att få balans behöver jag dra ut fötterna i sidorna lite, och sen kan jag ändå stå ett tag.

med högran – det vill säga. har inte testat med vänster än men känner på mig att det är lite vingligare haha.


efter ett kvällspass på FNF igår.

det var förresten första gången jag fightades med flätor, det var både skönt och lite störigt. men jag slapp justera dem som jag behöver göra med min totte under alla pass. återkommer när jag hittat den perfekta träningsfrillan!

Det här inlägget postades i /Athleticism. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Malin skriver:

  Inbakad fläta bakåt (en fläta alltså) borde vara den optimala träningsfrillan! Sen att kunna göra det på sig själv är en annan femma 😂

 2. Sara skriver:

  Och här går jag runt och är nöjd om jag lyckas stå på två ben utan att lyckas fälla mig själv…

 3. Li skriver:

  Knut funkar också, om du inte tycker den inte blir för stor på ditt huvud så att säga. Annars säger jag inbakad fläta, fast på mig brukar den gå upp när jag tränar för mitt hår är liksom halt, haha =)

  • Jennifer Green skriver:

   jag har aldrig lyckats få till en knut som håller, det räcker att jag hoppar hopprep i 10 sek så har den förflyttat sig haha. däremot tänkte jag testa inbakad fläta på huvudet och sen en totte på det, får se om det håller! ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?