Daytime sleepwalking

igår var jag bokstavligen på väg till träningen ombytt och färdig, men hamnade på Coop och helt plötsligt hade jag munnen full av två rader Marabou. som om det bara gick på autopilot. istället spenderade jag och Timmie kvällen med att googla inrikesflyg och hotell för nästa resa.

så efter några dagars vila från träningen är jag nu extra taggad på ett pass – men får minsann vänta till 16.45.


denna magövning har jag en nykärlek för! placera fötterna i TRX-band eller på en pilatesboll, stå i plankposition och dra in benet mot bröstet. jag brukar avsluta med en armhävning.

Det här inlägget postades i /Athleticism. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Hanna skriver:

    Omg såg inte TRX-banden och trodde du typ svävade med benen i luften. Min hjärna fattade ingeting där ett tag haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?