High flying purchase

vet ni vad jag köpte igår: en drönare! jag har varit sugen på en rätt länge och nu slog jag till. jag och Natta fick en crash course i den igår och provflög i stormen – och den är ju skitgrym! hela drönaren blåste omkring i luften men kameran var stabil och rörde sig knappt en millimeter.


titta vad söt! den får plats i handflatan och är så sjukt smart som bland annat har face recognition och kan tyda handrörelser.


den surrar runt som en liten mygga, nu ska jag bara bli grym på att köra den innan jag vågar skicka iväg den över hav haha. jag tycker kvalitén är riktigt bra!


jag tog fly more-paketet med extra batterier och kontroll. den finns bland annat att köpa Här. jag köpte den för att ta med på resor så nu har jag 4 veckor på mig att bli en grym drönarpilot!

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Cilly skriver:

  Hur fungerar drönare och resor, ska man utgå ifrån att man får ha drönaren med sig överallt och filma eller finns det ställen där man inte får lov att använda sig av drönare?

  • Jennifer Green skriver:

   I appen jag använder för att kunna flyga så finns det information om vilka restriktioner och förbud som gäller. En bekant med en likadan drönare hade nämligen nyss varit i Hong Kong där det är förbjudet, då stod det klart och tydligt i appen. Däremot kunde han flyga med den ändå – tills polisen kom! ;)
   Så jag får hoppas att det är tillåtet på ställena vi är men man vet ju aldrig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?