Cardio pusher

jag kombinerar kondition med styrka en del, men behöver ett mentalt mål när jag värmer upp för att motivera mig själv. innan har jag alltid satt ett minuttal, och då kan intensiteten skifta rejält. så jag blev tipsad om att sätta 500 calories som mål på crossen och kötta tills jag är uppe i det – vilket än så länge är skitpeppande.

beroende på hur pigg jag är kan det ta allt mellan 20 till 30 minuter, idag tog det 26.


jag blir så sjukt taggad av att se hur det tickar på. prova!

Det här inlägget postades i /Athleticism. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Mikaela skriver:

    Jag gör också så på löpbandet, sätter på 5 km och ser hur det tickar ner när jag springer. Så mycket skönare än att springa när det räknar uppåt, för då vill jag sluta varje kilometer men när den räknar ner måste jag ju ner till 0 :)

    • Jennifer Green skriver:

      Ah smart, ska testa ikväll! Tänk att vi behöver lura våra hjärnor så för att bli motiverade haha ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?