Kitchen diaries

i samarbete med MatHem.se

som bekant så är jag Mathem-frälst. och efter alla mina onlineköp så har jag nu några produkter som alltid är stående på min lista. and it’s no surprise att alla dessa kan klassas som snacks eller mellanmål – bästa målet på dagen om ni frågar mig.

mina sex favoriter som jag brukar unna mig (klicka för att komma till produkterna):

Fryst açai: jag har testat göra egen açai bowl med både pulver och frysta bär – och det sistnämnda slår pulvret med hästlängder. denna från Macacos är ekologisk, och formad som en platta vilket gör det enkelt att bryta i bitar ner i mixern.

Majs & bovetekex: en stor favorit här hemma som jag bara vill äta med smör på. perfekt när man är småhungrig innan träning.

Choklad- och hasselnötskräm: denna har ersatt deras gamla med apelsinsmak men är också löjligt god. ni som har någerlunda karaktär kan slänga en slev på mackan, på pannkakorna eller på ett kex. själv äter jag med en sked direkt ur burken.

Mango: stora, ekologiska mangon som smakar precis som de gjorde i Thailand.

Lily & Hanna glass: alla proteinglassar kan slänga sig i väggen! jordgubbsglassen från Lily & Hanna är så jäkla god och innehåller endast 5 ingredienser – varav 30% är ekologiska jordgubbar. chokladsmaken är också riktigt fin men lite hårdare i konsistensen.

Raw gröt: en riktig fiberbomb on the go. så enkel att ta med till kontoret, blanda med lite varmt vatten och toppa med några bär eller frukt. däremot är den så satans dyr att jag snålar och äter någon i månaden bara. så det var inte populärt när Timmie stal en som han inte gillade och kastade hälften i soporna, haha.

ni får dessutom fortfarande 100 kr rabatt när ni handlar för över 700 kr på mathem.se. ange koden jennifer100 vid kassan, happy shopping!

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Sara skriver:

    Måste VERKLIGEN testa den glassen. Har du provat caramel eller brule?

    • Jennifer Green skriver:

      Den är såå god! Nej jag testade lemon cheesecake som var helt okej, men jordgubb och choklad vann med hästlängder! Nu är jag för snål för att testa resten av smakerna ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?