Night blue and asymmetrical

good morning saturday! jag blir strax hämtad av Maja och ska köra ett tungt lördagpass, det är mitt favvopass på hela veckan.

denna sportBH har jag varit sugen på ett tag och den lockar ju mer nu när den är på halva priset. är lite tveksam till hur praktisk den är, men snygg är den iallafall. här med lita andra reafynd:


dubbelklicka för pris

Det här inlägget postades i /Fashion. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Anna skriver:

    Jag bara älskar ljusare träningsbyxor! Men eftersom jag går mycket på spinning har jag även lärt mig att med ljusa byxor KAN det se ut som att man haft lite läckage/pinkat ner sig under passet xD Om man blir riktigt svettig och börjar svettas runt röva… Blir bra pinsamt ibland xD Så….. Finns bara svarta i min träningsgarderob åter igen :(

    • Jennifer Green skriver:

      haha men feel you! haft samma problem med ett par ljusgrå och ljuslila som jag älskar, ser sjukt ofräscht ut av någon anledning att ha svett mellan benen och i rumpan haha! jag har fått lösa det genom att knyta en tröja runt midjan och se till så tröjärmarna dinglar i mitten haha! svårt att anpassa för man vet inte hur svettigt det blir i förväg ibland ju ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?