The best diet shake is the shake your booty makes when you run

dessa tightsen är mina stora favoriter just nu. dock känns det som hela min röv väller över så jag har knytit tröjan i midjan som en fegis, haha. tills Maja ifrågasatte min kjol och sa att ingen bryr sig.

good point. folk har nog annat för sig på gymmet än att spana in min bak, haha! så nu blir det ass show för hela slanten!


PS. fler än jag som dricker energidricka med sugrör? så mycket godare ju! men mina kompisar tycker jag ser töntig ut.


topp Här, tights i annan färg Här, skor Här.

Det här inlägget postades i /Athleticism. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Kattis skriver:

    Det klart du ska ha ass show för hela slanten! If you got it, flaunt it! Vad gäller sugröret så ja, absolut! Dricker helst allt med sugrör iofs. Mamma tyckte jag såg ut som en tönt när jag drack vin med sugrör. What ever, haters gonna hate

  2. Malin skriver:

    Alltid sugrör! Jobbigt med kolsyra annars 😆

  3. Johanna skriver:

    Asså så haaaaaawt 😍😍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?