Destination mode

en av sakerna jag fick av pappa i julklapp var refill till min almanacka. det är alltid lika kul att bläddra igenom då de byter färger, tema och detaljer varje år.


i år var det silverkanter med temat ”Fashion as destination” med massa fina illustrationer.


HUR söta post-its?


jag har den lilla kalendern med de bruna rutorna och jag älskar den. Här är bättre bilder.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Bella skriver:

  Så fin!! Älskar dock allt med LV typ haha.

  Jag har en fråga, du och din kille gjorde ju typ vad det verkar som – absolut bästa resan i Mexico, syftar på alla aktiviteter och städer/öar ni besökte. Undrar dock en sak, hur bokade ni boende, gjorde ni det på plats eller innan? Och minns du namnen på hotellen?

  Förlåt för jobbiga frågor!! :D

  • Jennifer Green skriver:

   Tack! Ja men absolut, jag mailar över alla hotell till dig. :)
   Nu i Mexico så bokade vi allt i förväg, det var spring break och då reser massa amerikanare dit så vi ville inte riskera att det tog slut. Nackdelen är att man behöver planera rutten i förväg, men det blev ändå rätt så perfekt. I Thailand däremot så bokade vi allt på plats, då hade vi bokat 3 nätter på Koh Lipe men älskade det så mycket att vi kunde stanna 2 till när vi var där – så det var nice att kunna förlänga spontant.

 2. Anna skriver:

  Men lägg aaaaaaaaaaaav!! Jag dör!! Varför har jag inte vetat om att detta finns, måste missat inlägget helt från 2015 – ändå läst slaviskt i många år! Men nu har jag redan lagt en sådan på önskelistan inför bday och jul detta år ;) Och jag säger bara – GO GO vanlig hederlig almanacka! Vet inte hur mycket jag inte gillar de digitala, eller hur många gånger jag råkat radera min digitala… Kan säkert slarva bort den gamla hederliga också såklart, men inte hänt än (peppar peppar)

  • Jennifer Green skriver:

   Haha ja hallå läser du inte ordentligt? ;) De refillen är så bra och kostar 3-400 har jag för mig.
   Håller HELT med om digital kalender, jag hatar det! Enda fördelen är att det går snabbt att skriva in veckomöten istället för att skriva för hand 52 gånger haha!

   • Anna skriver:

    Haha tydligen INTE! skärpning på det känner jag. Den är så fin så jag har länkat till min sambo typ 4 ggr sen igår – så han inte ska glömma! haha.
    Fast jag kan typ tycka att det är mysigt o skriva in saker i kalendern, även om det är 52 gånger xD ändå nackdelen är när folk avbokar o man måste sudda o ha sig. Men dom nya pennorna som är suddbart bläck är räddningen, tackar högre makter för dessa ;D

    • Kattis skriver:

     Nya pennorna :’) min mormor använde suddbart bläck till sina korsord för 15 år sen haha! Är förvisso nytt beroende på vad man jämför med men… :D

     Jag älskar också att fylla i kalender för hand. Sen glömmer jag den nånstans och börjar använda digital istället för telefonen har jag fastklistrad i näven.

     • anna skriver:

      Haha inte så nya kanske men den nya formen på dom med sudd i ändan o refil tänkte jag på😂 dom är bäst!

    • Jennifer Green skriver:

     Hahaha! Och precis såna pennor jag har också, bästa ever <3

 3. Li skriver:

  Analog kalender är det absolut bästa ❤️
  Står ny filofax på min önskelista inför min födelsedag den 21/1 då den jag har tyvärr blivit lite väl nött och kantstött, men den blir ju det vid användning =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?