Dental issues

alltså, jag hade den märkligaste tandläkarupplevelsen igår.

jag fixade min framtand som jag knäckte på juldagen, åker hem, tittar mig i spegeln och får en chock när jag inser att tanden han fixade är typ 3 mm längre än den andra?! alla jag visade för skrattade ihjäl och Timmie kunde inte koncentrera sig när vi pratade för den hängde så långt ner.

jag ringde och bad om en ny tid, säger att han gjort min tand superlång och receptionisten svarar ”Det är så dina tänder ser ut”. Öh – NU JA!


asså HAHA JAG DÖR, kolla min framtand. jag ser ut som långben.


så idag fick jag tid hos en annan som slipade till den så de blev jämna som innan. SÅ NÖJD! och jag bytte såklart till den tandläkaren direkt.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Sandra skriver:

  Förlåt men… var första tandläkaren nykter?! 😱

 2. Ellen skriver:

  Hahahahaha 😂😂 Tur du fick tid så fort! Dina tänder är förresten så perfekta, jag har tänkt på det länge. Hade du tandställning som liten?

  • Jennifer Green skriver:

   Ja men ellerhur – och att jag fick det gratis av andra tandläkaren wiho! Tack snälla, hatade mina tänder förr för jag tyckte de var stora haha. Jag hade tandställning på nätterna när jag var liten, det var typ ett stort staket i flabben för att hålla min tunga på plats, jag tryckte typ fram mina tänder i sömnen. Men när jag växte ur den så slutade jag med det.

 3. Sabina skriver:

  Hahahaha men dör 😂

 4. My skriver:

  Hahahhaa shit???? Hur kunde tandläkare #1 vara nöjd??? Skadat 😂

  • Jennifer Green skriver:

   Förstår inte heller! Och att JAG tittade i spegeln på plats och ba ”Ja de blir väl bra”. Tror att jag var så nojig för att den skulle vara missfärgad och sånt, att jag glömde kolla så den matchade resten haha!

 5. Anna skriver:

  På riktigt?! Vad är de det för tandläkare xD Så bra att du fick tid hos en annan! Blev superfint :D

  • Jennifer Green skriver:

   En jag aldrig mer kommer gå till ;) Min kille går också dit så han bytar också till min nya haha. Tack!

 6. Sara skriver:

  Haha men vaaa?! Hur lyckades hen?

  Här har du tavlorna uppsatta och klara förresten https://www.instagram.com/p/BdS0Q2GlnUw/?taken-by=saralundgrenfang ska sluta spamma om hur nöjd och tacksam jag är… men jag är ju det! =)

 7. Li skriver:

  Oj! Undrar också om tandläkaren var nykter eller måhända bakfull sedan julbordet. Skönt det ordnade upp sig, men jag undrar hur det kommer sig att du råkat ut för att ha tappat en del av din tand från början?

  • Jennifer Green skriver:

   Det blev lite många drinkar så det är lite oklart faktiskt – men vi tror det är när jag drack ur en glasflaska på dansgolvet och typ slog i med den. Ironiskt nog var det en Loka haha!

   • Li skriver:

    Jag dricker (drack egentligen för det var så länge sedan jag var ute) alltid enbart vatten efter tolvslaget för att slippa vakna för bakfull dagen därpå. Så det var nog en bra grej egentligen med den där Lokan, haha =)

    • Jennifer Green skriver:

     Låter smart, jag har att lära hör jag! ;) Brukar gå ut nyktert ibland och har ju lika roligt för det – bara att jag vaknar med hela tänder haha!

 8. Malin skriver:

  Men alltså wtf? Undrar som alla andra om den första tandläkaren var full? Det såg ju inte klokt ut från början…! Tur du hittade en annan som kunde rätta till det!

  • Jennifer Green skriver:

   Men ellerhur! Det sjukaste var också svaret när jag ringde, ”Dina tänder ser ut så”. Ursäkta dryg much? Han nya tittade och bara ”Kom jag fixar”.

 9. EBBA skriver:

  Hahaha, jag ÄLSKAR att du bjuder på detta 😂😂😂

  • Jennifer Green skriver:

   Hahah när det såg ut så i torsdags var det inte lika roligt att visa er, men när det blev bra igen kändes det okej! ;)

 10. natalie skriver:

  hahaha men gud!!! HUR kan man inte ens göra den tanden lika som den bredvid liksom??

  Skönt att du fick så som du ville sen, haha!! :D

  • Jennifer Green skriver:

   Haha asså fattar inte heller! Ellerhur, det känns konstigt att titta mig i spegeln och ha normala tänder, jag var typ inställd på att se ut som långben resten av livet! ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?