Forever celebrating

tre dagars julfirande är över och avslutades med en utekväll igår. vi hade skitroligt men jag fick en chock när jag tittade mig i spegeln idag och såg att en bit av min ena framtand saknas. får skratta med stängd mun tills tandläkaren har tid för mig.


enda normala bilden från igår, haha. Lollo, Diddi och jag, bästa gäris!

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Mikaela skriver:

    Vi kramades på Sirocco, så roligt att träffa dig! Du verkar så himla gullig :) Du var bra i farten ;)

    • Jennifer Green skriver:

      Åh så roligt att höra, jag blir så glad när ni kommer fram! Haha ja, därav att jag legat i halvkoma i två dagar nu. Jag som annars brukar ha koll på läget liksom ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?