Three days of Christmas

nu väntar tre dagars julfirande! fördelen med stor familj är ju faktiskt att man firar samma sak flera gånger, jag brukar fira min födelsedag 4 gånger och det är ju asfint! all uppmärksamhet flera dagar i rad, haha.

igår smygstartade jag julen hos Maja med julklappsspel, tjejsnack och löjligt god mat. idag blir det halva släkten hos farmor&farfar vilket ska bli skitkul. det är ju nämligen lilljulafton här i Skåne.


Maja slängde ihop en saffransrisotto igår som man toppade med de tillbehör man ville ha. jag valde såklart allt – räkor, svamp, sparris och kyckling.


vi hade frågesport först med fakta man skulle para ihop med rätt person. kändes fint att alla röstade på mig när situationen ”har slått vakten på nattklubben Tempel” kom. tydligen tycker de jag är våldsam. men rätt svar var ”låtsades tappa andan på rasten i trean för att få kompisar”, den storyn kan vi ta en annan dag haha!


därefter blev det pepparkakscheesecake, vit chokladmousse och bountybollar. jag lovar att sno receptet till bountybollarna och dela med mig av det, de var helt sjukt goda.


och så krigade vi med julklappsspelet tills alla var hesa av allt hetsskrikande och vi hade förlorat Diddi till en annan dimension.

intressant förresten att se bilder på sig själv bakifrån, jag ser mig själv som blondin men min hästsvans vittnar om något helt annat. så knäppt, haha.

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?