Rose gold covered sound

i samarbete med Sudio Sweden

nu har jag korat vinnaren i de första luckorna – och även om det är skitroligt att skicka vinnarmail så får jag ont i hjärtat för det är så många som inte vinner. men vi har många luckor to go och jag vågar utlova flera fina vinster!

ville du gärna vinna hörlurarna så kommer här en liten hjälp på traven: med koden Juengreen15 får du 15% rabatt på köpet hos Sudio Sweden.

jag har alla modeller nu och är mycket nöjd. jag älskar deras trådlösa som jag har på gymmet, annars är Vasa mina favoriter för de är så snygga. de har aux-uttag så de passar i min dator vilket jag behöver på jobb ibland, så kör jag på adaptern när jag ska ha de i mobilen.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?