Door 6: Beautifully designed

lucka 6 är i samarbete med Georg Jensen och deras fina ljusstake season (värde 849 kr) i blankt rostfritt stål kan bli din! den har plats för 4 ljus och är 26 cm i diameter. vi har den på köksbordet och jag tycker den är så himla vacker.

tävlingsregler:
svara på frågan i kommentarsfältet: hur länge har du läst min blogg? och om du minns – hur hittade du den? jag tycker det är så coolt att flera har hängt med i så jäkla många år, att ni inte tröttnat, haha.

tävlingen avslutas 8 december kl 23.59.

Det här inlägget postades i /Giveaways. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Maja skriver:

  Jag har läst din blogg väldigt länge, sedan 2011 enligt gooogle. Jag hittade nämligen din blogg när jag läste igenom de nominerade till blog awards och fastnade när jag såg ett av dina bildkollage, sedan dess har jag blivit kvar! Tänker ibland på hur jäkla lång tid det är (du har den enda blogg jag har följt i flera år) och särskilt sjukt känns det när du skriver hur länge sedan du och Lil T träffades – jag minns ju saker från förhållandet innan dess!

  Det är i vilket fall som helst fortfarande min favoritblogg och jag stannar nog kvar bra länge till 😃

 2. Linn skriver:

  Jag har läst din blogg sen mitten av 2012 tror jag. Hittade dig via Egoina och tyckte bloggen var både rolig och inspirerande så jag fortsatte :) Sökte igenom din blogg när vi skulle till Florens för att hitta de bästa ställena, jag och min man har ett av våra absoluta favorutminnen tillsammans därifrån. Vi hade köpt världens godaste pizza som vi skulle avnjuta vid Palazzo Pitti men världens oväder drog in så vi blev fast där. Tillslut dansade vi hem i regnet när det hade lugnat sig. Känns som en upplevelse bara Italien kan bjuda på.

  • Jennifer Green skriver:

   Åh så mysigt! Jag och Timmie blev ju faktiskt kära när han hälsade på mig i Florens, så jag har också mina favoritminnen därifrån <3

 3. Lina skriver:

  Jag hittade din blogg när Egoina länkade dig för en himla massa år sen! Egoina hade sin rosa header med prinsesskrona, det kommer jag ihåg! Sen började jag klicka in mig lite nu som då eftersom du var enda bloggen som började på J så webbläsaren fyllde i resten automatiskt. Nu läser jag betydligt fler bloggar än då och får skriva in betydligt fler bokstäver men det är det värt!

 4. Sandra skriver:

  Jag hittade hit efter intervjun i Veckorevyn, minns inte när det var. Det var innan du flyttade till italien och före Timmies tid. Det har varit så roligt att följa din resa, du är en stor förebild för mig!

 5. Matilda skriver:

  Jag har följt dig från Bilddagboken – det måste väl slå rekordet?! Det tydligaste minnet är när du var tsm med fotbollsalex och tog ngn bild med Simpsonfigurer när du hälsade på honom 😂 Vill t.o.m. minnas att det fanns en före honom som också spelade fotboll.

  Du blir bara bättre och vackrare för varje år som går!

  • Jennifer Green skriver:

   Hahaha detta är så kul för jag vet precis vilken bild du pratar om med Simpsonfigurerna. Så kul att du hängt här så länge, tack för komplimangerna!

 6. Nathalie Nimark skriver:

  Jag har nog följt dig i cirka 5år om inte mer? minns till och med när du va tsm med ditt ex?! Så måste kanske ha varit mer längesedan? jag minns inte hur jag hittade hit…men du blev snabbt en inspiration när det gäller träning för mig – du har så vältränad och snygg kropp! sedan har det fortsatt! kikar in här varje dag :) kram!

  • Jennifer Green skriver:

   Tack fina! Och ja, i våras var det fem år sedan jag träffade Timmie, så du ligger på 5+ nu! ;D haha kram!

 7. SARA skriver:

  Kul tävlingsfrågor du har! Jag vet att jag började läsa din blogg 2012 när jag blev singel, för jag fick för mig att flytta utomlands och började mejla med dig lite. Kan knappt förstå att det snart är sex år sedan… galet!
  Tack för en lättsam, skön och inspirerande blogg. Du har peppat mig till att livet är för kort för att vara ledsen och ha tråkigt.

 8. L skriver:

  Jag hittade dig på instagram och blev så nyfiken på dig att jag streckläste din blogg en hel kväll 🙈 Tror det var 2-3 år sedan, jag har iaf varit fast sedan dess!

 9. Therese skriver:

  Åh denna ljusstake har jag tänkt köpa till min mamma i julklapp men har lite knivigt med ekonomin just nu, så detta vore ju grymt att vinna!
  Har följt dig väldigt länge, sedan du skrev om tjatja minns jag och jag hittade din blogg genom att googla på träningsbloggar om jag inte missminner mig :)

 10. Linnea skriver:

  Tack vare slumpen hittade jag hit 2010! Klickade runt på olika bloggar och fastnade direkt! En av få bloggar jag fortfarande läser! Riktig feelgood blogg,TACK för att du fortsätter leverera år efter år! :)

 11. Frida skriver:

  Jag har läst din blogg sen du sumpade Egoinas bilder (har jag för mig?) och hon länkade dig :) läste tillbaka flera år bakåt då! Tröttnar inte, gillar din blandning av träning, konversioner och köptips!

 12. Kim skriver:

  Har en gemensam vän, som visa mig din blogg under gymnasietiden så kanske sen 2008,2009 och har hängt med sen dess. Din blogg är fortfarande den första jag går in på varje dag och läser, haha. Du är så fruktansvärt kreativ, så plockar alltid upp lite tips och trix till kalas, fester, presenter . Sen givetvis är du fruktasvärt rolig. keep doing what you’re doing!

 13. Emma skriver:

  Jag har för mig jag hitta den när jag letade efter träningsbloggar. Detta var 2010/2011 och har vart fast sen dess. Det var väl inte träningen som fick mig stt fastna i första taget utan mer dina roliga konversationer och fotoshopningar. Du är har den enda bloggen som jag inte har tröttnat på att läsa efter nått år so keep doing your thing!

  Kram

 14. Hanna skriver:

  Jag har läst din blogg sedan 2013-2014 kanske och fann den via Egoinas blogg.
  Jag tycker din blogg har allt! Du inspirerar :)

 15. Claudia skriver:

  Jag har varit en ride och die sen jag hittade en artikel om dig i Veckorevyn. Blev så glad för det stod att du var en Helsingborgs tjej, vilket jag också var då. Gick in på din blogg och fastnade för din humor. Sen dess är jag fast, minns dock inte hur många år haha!

 16. Louise skriver:

  Jag minns att jag började läsa din blogg efter att Kitty (Isabel, men hon är och förblir Kitty för mig) länkade och skrev om dig. Du var då ihop med hennes bror och om jag inte minns fel var detta 2010. Du skulle nämligen ta studenten och jag är också 91:a :)

 17. Sandrs skriver:

  JAG KOMMER INTE IHÅG 😭😭😭 Jag har läst länge och minns att jag fastnade pga Macki ❤️❤️

 18. Emina skriver:

  Jag har läst din blogg sen allra första början, och jag kommer läsa den så länge den finns 😊 Hittade till den för att du är så jävla bra, så den säljer in sig själv liksom. Har önskat mig den här ljusstaken så länge så det vore en perfekt julklapp/födelsedagspresent till mig själv 😘❤️

 19. Ina skriver:

  Jag hittade faktiskt dig redan på bilddagboken, hur vet jag inte haha! Helsingborg är ju inte så stort så det är inte så konstigt kanske 😂👌🏻Av en slump kom jag in på din profil och har hängt kvar sedan dess, fastnade för din charm och din humor för den är som min haha!
  Du är den första bloggen jag klickar in på varje morgon, sluta aldrig blogga pls

 20. Cornelia skriver:

  Jag har ett svagt minne av detta, och det kanske inte är sant, men visst har du haft din blogg på devote? För jag läste den då, och det är sjukt längesen jag började läsa, typ 2010? Minns inte exakt hur jag hittade hit men tror det var via Egoinas kommentarsfäkt, haha! 😊 går fortfarande in här varje dag och läser, älskar hur kreativ du är och du inspirerar mig verkligen

 21. Johanna skriver:

  Förlåt men jag vill inte vinna ljusstaken, jag vill bara svara på frågan :D
  Minns att jag åt på Byblos med några vänner när du jobbade där som servitris. De viskade om dig och sa att du hade en stor blogg så jag var tvungen att läsa den när jag kom hem. Då hade du skrivit i bloggen om att du fick springa ut från restaurangen för en p-lisa kom och tänkte lägga böter. Så såg vi allt och skrattade :D Du var så gullig!

  • Jennifer Green skriver:

   Hahah älskar att du inte vill vinna! Så roligt, jag minns det! Och jag minns att där satt ett coolt tjejgäng som fnittrade åt mig ;)

 22. Rebecka skriver:

  Jag har läst din blogg i 2-3 år om jag minns rätt. Tror jag hittade bloggen via Egoinas. Har varit fast sedan dess. Gillar den humoristiska undertonen du har och variationen på innehåll med allt ifrån träning, din vardag, roliga/knasiga händelser och konversationer 😄

 23. Lisa skriver:

  Kommer ihåg att jag följde dig på bilddagboken och därifrån även din blogg. Minns att jag slutade läsa den ett tag men sen kom jag tillbaka igen och du hade kvar samma härliga inlägg med humor och hela köret!

 24. Maria Geritz skriver:

  Jag har inte läst din blogg särskilt länge men sen ett halvår tillbaka är jag inne & håller koll på dig varje dag 😌 Dessutom springer vi på varandra på Ginger då & då (eller ja du vet ju inte vem jag är men jag vet ju vem du är Haha) & inte nog med det så tränar båda på filborna. Nästa gång ska jag komma fram & hälsa haha (nästan stalker varning här 🙄, men både Ginger & träning är ju bäst haha). Minns inte exakt hur jag hittade dig men kommer ihåg att jag såg dig på ett pass & tänkte att du såg så stark ut & tänkte att jag kunde leta upp din Instagram för inspiration.

  • Jennifer Green skriver:

   Hahaha, sluta vad roligt! Håller med om att Ginger och träning är life! ;)
   Det finns flera jag tänker på som jag ser både på Filborna och Ginger, så jag känner nog igen dig om du säger hej! ;D Tack för komplimangerna, puss!

 25. Mikaela skriver:

  Oj, säkert 5 år? Minns att Hugo Rosas länkade dig och jag tittade in och sen glömde jag bort det tills jag mindes din blogg igen och lusläste hela internet efter dig. FOUND YOU.

 26. sandra skriver:

  Har läst din blogg från och till nästan sedan du började. Vi gick på samma grundskola så jag visste vem du var sedan innan :)

 27. Anna skriver:

  Classe brought me here! Minns inte hur länge sedan det var men han delade din video där du ”intervjuar” typ Foki och Andreas Wijk?! Varit dig lojal sedan dess :,)

  • Jennifer Green skriver:

   Åh stämmer bra! Har för mig att Paow och Hugo också var med, hahah! Så roligt, glad är jag för det!

 28. Mathilda skriver:

  Har läst din blogg i ca 4 år nu! Hittade dig på EGOINAS blogg och fastnade för att vi bor i samma stad! Slutade med att jag läste igenom HELA ditt arkiv så att jag inte missade något roligt du skrivit.

 29. Sandra skriver:

  Shit! Insåg nyss att jag följt dig i tio år!!! Jag hittade din blogg när jag googlade på brännskador och du hade precis fått dina skador. Jag har läst slaviskt sedan du var på blogspot och därefter devote. Du är så cool på alla sätt och jag grät glädjetårar när T friade, så glad för din skull <3

 30. Emely skriver:

  Åh, vilken härlig tävling!! Ljusstaken är så himla fin & ljuvlig.
  Jag hittade din blogg i somras då jag skulle åka till Florence. Jag googlade på Florence tips eller nåt sånt, och så voilá, kom du fram :) och jag blev fast! och det är väldigt roligt att du kör en julkalender, tack för det!!

 31. Isabelle skriver:

  Sedan 2012, det var min kompis som tipsade om din blogg och sa att den var underhållande. Det måste jah nog instämma med, trots allt läst din blogg sen dess :)

 32. Olivia skriver:

  Jag har läst den sedan 2013 vad jag minns. Min tvillingsyster läste bloggen och visade mig för hon tyckte att det var en avslappnad stämning på bloggen. Älskar att du blandar både träning, matlagning och vardagliga konversationer. Man känner igen sig så mycket i det du skriver om och upplever inte någon träningshets utan tycker att du sprider sunda ideal och glädje med bloggen. :)

 33. Sara skriver:

  Jag minns inte vilket år jag började läsa din blogg, men blev tipsad av en kompis om dina 5 things-videos, så sen 2010 eller 2011 kanske? Sedan dess är jag fast! :)

 34. Kattis skriver:

  Asså jag vet inte hur jag hittade hit. Kan Regina ha länkat dig kanske? Eller om du kommenterar något. Minns inte heller hur länge haha, men det var innan du flyttade till Italien iaf. Oklart också för jag vet att jag läste igenom hela ditt arkiv när jag väl kom hit….. så här läst allt även om jag nog inte varit med riktigt från början. 2011 kanske?

 35. Erika skriver:

  Detta är eg rätt skämmigt men jag hittade dig på ig sommaren 2015. Mitt ex började följa dig och gillade dina bilder hela tiden så jag blev svartsjuk o började stalka dig. Tack o lov tog vårt förhållande slut (av helt andra anledningar) men jag fortsatte följa dig o sen vart jag fast. Du verkar så rolig och ”yolo-ig” precis som jag. Cred till dig för en riktig ”feelgood-blogg”!

  • Jennifer Green skriver:

   Asså ÅNGEST att du kännt svartsjuka pga mig. Men så roligt att du stannat, och jag älskar att du refererar till dig själv som rolig och yolo-ig haha! Så tung!

 36. Sandra skriver:

  Jag har följt din blogg sedan 2010 tror jag. Jag gick också på Rönnowska samma år som dig och tyckte att det va roligt att läsa om någon som man kunde relatera till, tillskillnad från Blondinbella och Stina-Lee som då va poppis :)
  Kanske lite stalker-varning på det, med tanke på att jag aldrig pratade med dig haha!

  • Jennifer Green skriver:

   Då har du fått hänga med på alla mina knasiga livskriser här i bloggen ;) Så roligt att du hängt kvar i alla år!

 37. S skriver:

  Vad roligt att läsa allas svar 😄 Jag började följa dig på BDB för du hade så många fester ett tag, flera av mina vänner var där men jag lyckades aldrig komma in.. haha. Det måste vara 2007 eller 2008 för vi fick på gymnasiet och är båda 91or.
  Tack för din fina julkalender och för att du fortsätter inspirera! <3

  • Jennifer Green skriver:

   Hahahaha sluta! Jag vill minnas att jag lät alla möjliga komma in vilket alltid blev kaos ;) tack själv!

 38. Malin skriver:

  Har läst din blogg sedan 2011 tror jag, sjukt när man tänker efter hur lång tid man har följt någon annans liv. Fastnade för din humor, träning och din kreativitet. Tror att jag hittade hit via egoina :)

 39. Amanda skriver:

  asså jaa, den är så fin!!
  Jag blev tipsad om din blogg av en vän för ungefär fyra eller fem år sedan (oj vad tiden har gott?!). Själv har jag alltid varit mycket träningsintresserad och ditt upplägg med bloggen där du blandar träning och mat med humor föll jag för direkt. Alltid lika kul att komma in på din blogg och se att du har lagt upp något nytt. Likaså, är det alltid lika tråkigt när jag kommer på mig själv att uppdatera sidan flera gånger om i hopp om att du lagt upp något nytt haha!

 40. Linnea skriver:

  Jag har ingen aning om hur länge jag har läst din blogg eller hur jag hittade den… du känns som min snurriga och roliga storasyster (jag är 22) som jag alltid haft vid min sida. Inser ju att jag framstår som världens freak när jag säger så, eh… men hoppas på att vinna ljusstaken ändå. Har i alla fall hängt med dig sen innan du flyttade till Italien. För jag minns att jag tyckte det var jäkligt coolt att du skulle flytta dit. Och att jag gillade dina 5 things-videos på youtube. Samt när du jobbade i restaurang. Eh. Med andra ord har jag nog hängt med ett tag. Massa kramar!!!

 41. Sara skriver:

  Jag var kompis med ditt ex och blev nyfiken på att följa hans nya tjej när jag fick höra att du hade blogg. Du och Timmie är så fina ihop och verkar så kära 😍

 42. Filip skriver:

  Jag har följt dig sedan du började på HD! En kompis som jobbar där tipsade om din blogg :)

 43. My skriver:

  Jag hittade dig när du gjorde roliga reportage från olika blogg-galor om jag inte minns helt fel, du filmade olika intervjuer med bloggarna tillsammans med ditt ex! Sen dess har jag varit inne på din blogg varje dag, du är en stjärna!

 44. Anna skriver:

  Jag har följt dig sedan den 15 juli 2013. Var tvungen att kika i Egoinas blogg, det var i inlägget där du står i bakgrunden förstör alla hennes bilder som jag började följa dig. Antar att jag tyckte att du verkade vara en rolig prick :))

 45. Mikaela skriver:

  Jag hittade dig när Linn länkade, var kanske 2 år sedan? Diggar dig som fan, läser inte varje dag, kanske var tredje för då har jag alltid flera inlägg på rad att läsa. Gör likadant med min julkalender just nu och ska öppna tre luckor idag. Haha!!

 46. Jonna skriver:

  Jag började följa dig efter att jag såg dig i ett bråk på Tempel där du typ slog till en kille för att han började suga på din armbåge på dansgolvet???? Hahaha stämmer detta eller har jag drömt det?? 😂😂

  • Nathalie Green skriver:

   Hahahahahaha 😂😂😂

  • Jennifer Green skriver:

   Alltså hahahah detta är så roligt att jag skrattade tills luften gick ur mig! Det har hänt, men det var 5,5 år sen och till mitt försvar så sa jag till honom att sluta slicka på min arm, så började han suga på min armbåge (vem gör ens det? så sjukt hahah) och då tog jag hans keps och kastade den. Så blev det kaos och polisen kom haha!

 47. Sara skriver:

  Jag hittade din blogg för ca 5 år sedan via Google. Kommer inte riktigt ihåg varför men jag var så deprimererad och blev så peppad av din blogg. Jag hade precis fått flytta in hos min syster för kunde inte bo hos mina föräldrar… läste igenom heeeela din blogg varje kväll haha ville verkligen vara som dig <3

  • Jennifer Green skriver:

   Asså ÅH vad glad jag blir att jag ens har haft den effekten <3 alla har vi nog haft perioder som är jobbigare än andra, hoppas allt är bra idag!

 48. Lisbet skriver:

  Jag började följa din blogg efter att min bästa kompis Mathilda tipsat om den. Fastnade direkt. Det var väldigt länge sedan tror att det var 2011(?), du var en av de första bloggarna som jag började följa. :)

 49. Nathalie skriver:

  Helt ärligt kommer jag inte riktigt ihåg hur länge jag har följt dig, men skulle tro sen 2012 ungefär. I och med att jag inte riktigt kommer ihåg när jag började följa dig kommer jag inte heller ihåg hur jag hittade hit. Jag är dock väldigt glad över att jag fortsatt följa dig, du har en hög grad fnissgenererande inlägg!

 50. Monika skriver:

  Sedan 1,5 år, tips från min dotter😃

 51. Sandra skriver:

  Jag hittade dig när du bodde i Italien genom din syster Michelles instagram (Låter det långsökt haha?) En av anledningarna till att jag fortsatte läsa din blogg var för att jag fann styrka i att du, precis som jag, var i ett långdistansförhållade med T då (ni hade just träffats?!). Jag saknade sönder mig efter min kille och då var din blogg och ditt sätt att hantera distansen så inspirerande. Minns att jag till och med kommenterade det någon gång och fick värdlens finaste svar från dig.
  Älskar för övrigt inläggen med konversationer från din mormor. Hoppas hon mår bra❤️

 52. Malin sofia skriver:

  Oj jag minns inte i hur många år men du var tillsammans med Markus, bodde hemma och tog massa roliga bilder på din fina katt och vovven. Jag började följa dig på Bloglovin för min bästa kompis följde dig och tyckte du hade så roliga inlägg men små konversationer mellan dig och vänner vilket jag tyckte var väldigt roliga också :D

 53. Linda skriver:

  Åh, jag kommer inte ihåg!!
  Måste varit typ 2010/2011, så jäkla tråkigt att inte komma ihåg HUR jag hittade hit.
  Det jag dock vet är att jag brukar typ läsa igenom din blogg någon gång per år (är det här pinsamt att berätta?) för att hitta inspiration och sen för att din blogg är så rolig bara haha.
  Älskar dina konversationer du skriver ut, och det sjuka är att det typ fastnar och så är man i en liknande situation med tex kollegor så kommer det upp i skallen och jag ba ” ja men som när min kompis.. öh eller, asså, en tjej vars blogg jag läser..” för det blir som att jag var med i konversationen , typ (?)
  Fan vad rörigt aja, håller tummarna på vinst!

  • Jennifer Green skriver:

   Det känns så sjukt att du kan känna så med mig – för jag känner ju så med bloggar jag läser. Man blir ju cyberkompisar, speciellt när vi kan snacka lite som här i kommentarsfältet också! ;D

 54. Kajsa skriver:

  Förlåt men jag började faktiskt hatläsa din blogg. Skäms lite över att erkänna det men jag var avundsjuk och bara 16 år. Idag älskar jag din blogg och läser den flitigt, varje dag!

 55. Ms Wingman skriver:

  Hahah stalker much MEN jag rannsakade internet efter dig. Min bror såg dig på gymmet och dör för dig! Jag fick i uppgift att hitta dig och några dagar senare fann jag dig på instagram. På så sätt hittade jag sedan till bloggen :)

  • Jennifer Green skriver:

   Bra wingat! ;) Så roligt, hoppas det inte är han som jag har arga leken med ibland på gymmet, när någon stirrar så stirrar jag nämligen tillbaka haha! Tack för du hängde kvar! Puss

 56. Carolin skriver:

  Whaaat! Den där ljusstaken är ju så galet fin! Jag har läst din blogg i princip varje dag sedan 2011 och hittade till dig via Egoinas blogg. Du verkar så äkta och det är som ett knark att läsa din blogg, jag får så mycket tips och energi. Sålänge du bloggar kommer jag fortsätta att läsa, helt säkert! :)

 57. Caroline skriver:

  Kul fråga, tävlar inte idag men har följt dig sedan du tvingade Markus och Macki att ställa upp på helt sjuka Youtube-videos haha! Det är typ så jag ser dig fortfarande ;)

  • Jennifer Green skriver:

   Jag dör! Så roligt, numera skonar jag Timmie från videobloggar men vem vet, det kanske kommer! ;D

 58. Elin skriver:

  Haha vet inte om jag vill erkänna men jag stalkade upp din blogg när jag var tillsammans med mitt ex. Han var bjuden på din födelsedagsfest för ni hade gått i samma klass och era föräldrar bodde nästan grannar. Undrade vem du var och därav stalkade jag fram din blogg, detta måste ha varit runt 2009 någon gång… Sedan dess har jag läst! :)

  • Jennifer Green skriver:

   Har tänkt så det knakar men ingen aning om vem det kan vara, haha! Och shit vad kul att du orkat med mig efter alla dessa år! ;)

 59. Jenney skriver:

  Oj, jag har följt dig alldeles för länge, känner jag. Jag skulle flytta till Helsingborg och googlade ”restauranger” och så visade Google in mig på din blogg. Du jobbade på en restaurang för att du hade tipsat om en maträtt som ni serverade, haha! Du var även tillsammans med någon M. Marc? Marcus? och sedan dess så har jag följt dig slaviskt!

  Igenkännighetsfaktorn är hög när du skriver och jag älskar din humor!

 60. Elin skriver:

  Oj va svårt att minnas! Tiden går så fort hehe. Jag har varit med sen innan Timmie i alla fall. Kan ha varit via egoinas blogg? Men är inte säker. Har haft ett litet läsa bloggar uppehåll nu i ungefär ett år men nu är jag igång igen, och som jag saknat din blogg! Så rolig och grym stil!

 61. Emma skriver:

  Har ingen aning om vilket år det var! Men, har läst sen innan du var ihop med Marcus. Tror hjag hittade dig på Devote då du skrivit ett inlägg om din mamma som var så sorgligt och fint <3. Sen skrev du ofta om sex (?) (tyckte jag då i alla fall) typ att du o din kille innan Marcus hade ”myst”. Ae jag vet inte ens vad jag snackar om riktigt, bara något som jag tror att jag kommer ihåg haha.

 62. Ronja skriver:

  Jag är relativt ny här och hittade din blogg i våras på insta! Du dök upp på förstasidan med en bild från Mexiko och sedan dess har jag följt dig! Ska bli kul att följa nästa resa, om du lever så länge dvs ;)

 63. Elin Johansson skriver:

  Min kompis tipsade om din blogg då hon var ett stort fan – har för mig att hon visade något tränings relaterat inlägg kanske 2011 när bloggen hette utterly awesomeness. Sedan dess har jag nog varit inne här nästan varje dag och älskar din blogg lika mycket än! :)

 64. Linda skriver:

  Började följa din blogg för ca 5 år sedan. Blev tipsad av en kompis och började följa din blogg dagligen :)

 65. Hanna skriver:

  Tror att jag hittade din blogg genom egoinas, det var precis innan du träffade Timmie kommer jag ihåg. Fastnade pga din härliga humor och dina träningstips! :)

 66. Agnes skriver:

  Jag har läst din blogg sedan 2012. Har för mig att jag läste Egoinas blogg och hon länkade till dig där. Din blogg är en av de som jag följt längst och fortfarande tycker är den roligaste att läsa :)

  • Jennifer Green skriver:

   Fick så snällt tacka Regge efter så många hittat hit pga henne! ;) Vad glad jag blir att ni stannade <3

 67. Anna skriver:

  Jag har läst din blogg sen typ 2011 kanske? bloggade själv på devote och tror jag helt enkelt av en slump hittade dig i vimlet. Bästa grejen! Här sitter man 6-7 år senare ;D Tror du är den jag följt kontinuerligt längst, en vana liksom, som att borsta tänderna! Älskar den!

 68. Amanda Eversholt skriver:

  Jag har läst din blogg sedan 2009 har jag för mig, jag fastnade inte direkt utan gick mer in kanske varannan vecka och läste men efter dina 5 things filmer kom upp så var jag fast! De var så jäkla bra alltså!!

 69. Hanna skriver:

  Jag kan inte heller minnas när jag först började läsa din blogg. Det måste ha varit 2012 eller något, könns som evigheter. Innan läste jag hur många bloggar som helst men nu läser jag bara din och en annan, snacka om att man har fastnat. Du har alltid bjudit på superbra present- och träningstips, sen så är du rolig också! 😄

 70. Laura skriver:

  åh jag minns faktiskt inte exakt hur länge, men det var före du flyttade till Italien för jag minns att det lät så häftigt och jag började själv googla efter något liknande för mig själv! hehh, creepigt värre om någon random läsare hade dykt upp på samma utbildning…! Men har i alla fall följt med ganska länge, lite lat på att kommentera men läser varje dag ändå, jag har alltid gillat dina inlägg med en konversation, har flera gånger skrattat högt för mig själv (så tack för en masssa skratt o glädje!)
  men ojj, jag har faktiskt ingen aning om hur jag hittade din blogg.. tror det kan ha varit i ett kommentarsfält där läsare tipsat varandra om bloggar?

 71. Rere skriver:

  Jag har läst den i över 5-6 år tror jag. Hittade den genom Lunarstorm tror jag? Någon liknande sida iallafall! Den är grym

 72. Fanny skriver:

  Tyyp 3-4 år? Hittade den via egoinas (reginas) blogg! :)

 73. busen skriver:

  Allt började på Markegångsgatan följt av lustiga prutt-kuddar och morötter i bensintanken. Pyjamas-party och store-Robin. Bajs i brev och stora lekan. Bowling på rummet och ”flugan” på VHS. Lanzarote, limbo, super-kids. Bogartz godis för 20.19, oxfilé på toast & bakken. Florens, Santa Barbara, Sunny Beach, listan kan göras lång. Men en sak ska du veta, dig har jag följt länge, och längre kommer det bli <3 hihi

 74. Amanda skriver:

  Jag har läst din blogg sen 2011 ungefär, hamnade här eftersom Egoina nämnde dig i sina blogginlägg ibland. Minns framförallt några bilder där du ”förstörde” för henne genom att stå och fjanta dig bakom henne när hon var i full fart med att posera framför kameran. Tyckte du verkade skön och det tycker jag uppenbarligen fortfarande eftersom jag fortfarande hänger här inne :)

 75. Sandra skriver:

  Haha jag vet faktiskt inte när jag började läsa bloggen men sen typ 2009 kanske? Och du vet redan hur mycket jag rådiggar både dig & bloggen. Din blogg är faktiskt den enda som jag fortfarande går in och läser nästan varje dag! Har ingen aning om hur jag hittade den men tror det var via Devotes hemsida där någon artikel publicerades om dig hehe. Du har inspirerat mig med så mycket!! Tack för det och fortsätt med det du gör. SuperJenni är bäst!

 76. Josefin skriver:

  Jag har läst och följt din blogg i flera år. Allt började med att din syster gick i samma klass som mig under grundskolan och därigenom fick jag höra om din blogg. Jag kan tänka mig att jag har läst den åtminstone i 5 år och tycker fortfarande att den är hur spännande, rolig och intressant som helst! :-)

 77. Malin skriver:

  Jag hittade din blogg när Classe Kinza Kenza skrev om dig!! (PS saknar honom!!) Jag är dig trogen och får abstinens nu när jag tentapluggar och ej ”får” läsa bloggar :,(

 78. Li skriver:

  Det känns som att jag alltid har läst din blogg men tror det är sedan 2010/2011. Jag såg en av dina träningsvideos och fastnade. Älskar fortfarande dina videor med träningstips och som du säkerligen vet vid det här laget så använder jag mig ofta av dina träningsövningar när jag behöver variera till mina konståkare som jag tränar. Man skulle kunna att du också säkrar svensk konståkning framtid precis som jag 😉😀

 79. Lovisa skriver:

  Sedan 2011 när du var nominerad till ett pris på Blog awards. Jag läste om dig i Veckorevyn och sökte upp din blogg. Jag fastnade direkt och har läst den varje vecka (oftast dagligen) sedan dess!

 80. Helena skriver:

  Har läst bloggen sedan 2010 för att min kompis tyckte att jag påminde om dig, ffa humorn och förmågan att hitta på konstiga/busiga saker. Skrattade åt varenda inlägg typ så antar att hon hade rätt.

 81. Rebecca skriver:

  Jag har läst din blogg i flera år, men kommer inte riktigt ihåg när allt började. Minns att det va genom Egoinas blogg som jag hittade hit. Din blogg är lika grym nu som då! :)

 82. Johanna skriver:

  Jag måste ha läst den sen jag gick på högstadiet så runt 2009. Minns inte hur jag hamnade där men jag har läst den sedan dess!

 83. Michaela skriver:

  Jag har läst din blogg i många många år. Hur jag hittade hit minns jag inte. Men är också från Helsingborg och det plus alla härliga inlägg gjorde att jag fastnade direkt. Sedan dess är jag en trogen läsare 😃

 84. Jennifer Green skriver:

  SÅ svårt att välja en vinnare. Tack alla för ni delat med er, sjukt roligt att läsa och jag är så tacksam för att ni stannat! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?