Saturday sweats

poh vilket svettigt pass vi har haft idag! Maja har blivit min nya partner in crime på Cirkelpassen, och bästa Emma peppar sjukt bra i vanlig ordning. det fick följas av lite hopprepsträning, nu sitter mina double unders rätt bra i typ en minut, sen är jag dödstrött haha.

nu ska jag fira lördag i Danmark! så kul att läsa alla era kommentarer i tävlingarna förresten, kommer bli sjukt svårt att bara välja 24 vinnare.

Det här inlägget postades i /Animated, /Athleticism. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Sara skriver:

    Satt och funderade superlänge på varför lördagar är annorlunda i Danmark… till sist insåg jag att du nog bara ska åka över dit, en lördag. Jag har inte alltid alla getter i kanoten! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?