We all rule

jag känner mig som en vandrande julkalender. förutom den i bloggen har jag nämligen två stycken på jobb för våra olika tidningar. sjukt snurrigt när en frågade häromdagen vad jag har i lucka 1. jag minns väl inte! haha.

idag är jag borta 07–22 pga jobb följt av event, så dagens egoboost kändes ändå befogad:


viktigt att hylla sig själv också ibland!

jag är grym, och ni är grymma! men det visste ni ju redan.

Det här inlägget postades i /ETC. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Kattis skriver:

    Haha påminner mig om när jag fick tillbaks en salstenta med kommentaren att det var en väldigt väldisponerad tenta (inte alltid helt lätt när man sitter i sal och skriver, lättare med hemtenta ju) och jag var SÅÅÅ JÄVLA nöjd med mig själv. Smsade en kille jag hade dejtat typ en kvart och ba VEEET DU HUR JÄVLA GRYYYYM JAG ÄR, SÅ JÄÄÄÄVLA BRA ASSÅ. Han blev inte avskräckt då vilket var en av alla grejer som gjorde honom till ett riktigt kap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?