Door 3: Contemporary timepiece

i samarbete med Hexter and Baines så bjuder lucka 3 på valfri klocka ur deras sortiment (värde 1800–2200 kr). de har en rad snygga nyheter med stål- och läderrem i flera olika färger. både som dam- och herrmodell.

tävlingsregler:
svara på frågan i kommentarsfältet: vem är du i ditt umgänge – den som kommer först eller den som kommer sist? själv är jag faktiskt sjukt punktlig. skriv även vilken klocka du vill vinna, du hittar alla klockor Här.

tävlingen avslutas 5 december kl 23.59.

Det här inlägget postades i /Giveaways. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Linn skriver:

  Jag är den som alltid är först. Till min och min mans första dejt var jag sen så trodde att han hade dissat mig för han var inte heller där. Han är militär och jag tänkte att han är sjukt punktlig. Jag var bara ca 5 min sen men troddr att det var nog 5 min för mycket. Men det visade sig att vi gått till två olika fik. Han är själv världens tidsoptimist men hatar när folk kommer sent. Därför vill jag vinna en Adlington 40 timm honom.

 2. Lovisa skriver:

  Jag är den punktliga av oss i gänget! Och om det är något extra kul som ska hittas på kan jag till och med dyka upp lite tidigare. Haha! Jag skulle vilja vinna Bristol! Så snygg!

 3. Lisa skriver:

  Jag önskar klockan som heter streetford! Riktigt snygg!

  I mitt umgänge är jag nog den som kommer i tid. Alltid. Jag är inte tidig eller sen utan perfekt i tid. När jag gick i skola tyckte jag att mina klasskompisar som alltid var sena var respektlösa mot läraren som alltid fick avbryta undervisningen och öppna dörren för de sena eleverna som kom inklampande med mackor och kaffe i handen. Usch nej! Man ska komma i tid, det vinner man på!

 4. Reb skriver:

  Jag är den som kommer sent! Därav hade ett armbandsur hjälpt mig 😜
  Jg önskar mig Stretford! Kram!

 5. Claudia skriver:

  Punkt och pricka – jag är alltid den som är i tid. Ibland lite överdrivet mycket i tid haha. Får panik om jag trillar in bars några minuter innan avsatt tid. Så jag satsar hellre på 20-30 min innan bestämt tid än något annat. Konstigt att jag blev sån, resterande familjemedlemmar är 9 av 10 gånger alltid 30 min sena haha!

  Mitt öga föll för Stretford! <3

 6. Malin skriver:

  Jag är oftast den som kommer i tid. Tycker det är oförskämt att låta någon annan vänta på en mer än i någon minut. Såklart är man mänsklig och kan inte alltid vara i tid men generellt är jag nog den som är i tid. Skulle gärna kunna se Cornwall på min handled :)

 7. Sabina skriver:

  Jag är den som alltid kommer först, inte bara prick utan lite innan för ”att vara på säkra sidan” så slutar det med att jag inte bara får vänta de extra 10 minuterna utan också minst 15 min på resten av umgänget, hinner tänka en del sura tankar tills dom dyker upp men så fort dom kommer så kan jag inte göra annat än att LE och bli glad över att vi faktiskt träffas. Jag skulle vilja vinna en Cornwall till min bästis i gänget – som råkar vara den som alltid är sen. Vi var på resa förra året ihop, gissa vem som alltid fick vänta? Men jag älskar henne så!!

 8. Amanda skriver:

  Jag är den som alltid kommer sist. Jag har alltid tusen saker jag kommer på att jag måste göra först och tänker jämt att några minuter hit eller dit spelar väl ingen roll. Bara det att ofta är jag mer än bara några minuter sen hehe. Därför hade Bristol suttit bra på handleden så jag håller bättre koll på tiden!

 9. Vera skriver:

  Jag är alltid förag! Så egentligen borde mina vänner ha vars en klocka ;)
  Denna fina vill jag vinna: https://www.hexterandbaines.com/york-36-1

 10. Lisa skriver:

  Jag har alltid varit den som kommit för tidigt eller utsatt tid och varit den som fått vänta. Men efter att ha blivit sambos i en ny stad med två vänner har jag istället blivit den som kommit fram med andan i halsen eller kommit försent! Får väl skylla på att man blir som man umgås för mina vänner är alltid sena så det har gjort att jag börjat släpa benen efter mig.. ;)
  Jag önskar vinna Stretford

  • Isabell skriver:

   Under dessa vintermånader när mörkret ligger både sen morgon och tidig kväll. Då är det helt omöjligt att i tid vara utan Hexter and Baines.

   En stilren Stretford är min enda bot, konstanta förseningar idag är nämligen ett faktum.

 11. Nathalie Nimark skriver:

  jag är den som alltid är tidig vilket ibland kan bli väldigt frustrerande, speciellt om man skall möta någon som för mestadels är sen haha. Blir ofta 10min minst som man får stå och vänta. Hatar också att vara den som är sist till saker och ting, exempelvis föreläsningar. Har hellre några minuter till godo så slipper man stressa :)

  Cornwall hade gjort sig fin på min handled!

  P.s din blogg är bäst! följt dig i säkert fem – sex år nu och du levererar exakt lika bra :) ha en fin jul!

 12. Linda skriver:

  Wow vilken generös lucka!!
  Hahah jag är båda delarna beroende på när jag dyker upp.
  Är jag i tid = Är jag super punktlig, framme med god marginal och får ofta vänta.
  Är jag sen = Då är jag chill och predikar om hur man inte ska ha bråttom i livet och hur allt alltid kan vara värre än att dyka upp några minuter försent.
  Om jag vinner önskar jag att vinna en Newcastle.
  Ha det gött!

 13. Malin skriver:

  Jag avskyr att komma sent, vilket gör att jag alltid får stå och vänta. Är jag ”bara” på plats fem minuter innan kan jag få dåligt samvete, fastän jag vet att ingen annan kommer vara på plats redan ändå, haha.

  Jag hade gärna velat vinna en Cornwall!

 14. Sofie skriver:

  I mitt umgänge är jag personen som, precis som du, är rätt punktlig. Jag är lagom när det kommer till att mötas upp, inte den som är först och tidig, inte heller den som är sist och sen. Om jag skulle vinna skulle mitt val falla på klockan ”Newcastle”!

 15. Kattis skriver:

  Jag kommer ALLTID tidigt. Alltså 20-25 minuter tidigt. Sen får jag sitta och vänta på mina kompisar som alltid är sena.. haha. Försöker lära mig att jag kan vara punktlig utan att vara jättetidig men det går sådär :P jag hade velat ha en NEWCASTLE när jag övar på att bli mer punktlig!

 16. Mikaela skriver:

  Jag är den som alltid kommer först, tidspesimist med andra ord. Får alltid sitta och vänta på mina kompisar. Cornwall tyckte jag var superfin!

 17. Linnea skriver:

  Alltid alltid i tid! Blir stressad av tanken att vara sen, dock börjar man blir lite mer tidsoptimist med åldern :)
  Newcastle var finfin!

 18. Jenny skriver:

  York, så fin!! Jag är precis som du också punktlig, så i mitt ena umgänge blir jag alltid tidig eftersom alla är sena, och i mitt andra är alla tidiga så då blir jag den sena. Trots att jag är där 19.00 om vi bestämmer kl sju ;)

 19. Therese skriver:

  Jag är den som ALLTID är först i tid. Är nästan för extrem tidspessimist och planerar allt i minsta detalj. Jag skulle vilja ha klockan: stretford, riktigt snyggt med svart urtavla.
  Tack för en fin blogg!

 20. Hanna skriver:

  Jag har alltid varit den som kommer först! Tyvärr har jag börjat få tendenser att komma sent pga att de flesta av mina kompisar gör det och jag alltid får vänta, men det jobbar jag på att ändra för jag tycker det är väldigt respektlöst att komma sent!

 21. Lovisa skriver:

  Jag är punktlig, gärna 5 minuter tidig. Jag tycker att det är respektlöst att slösa på andra människors tid och kan störa mig på människor som alltid är 10-15 minuter sena.

  NOTTINGHAM 36 med svart läderband är helt fantastisk!

 22. Laura skriver:

  Jag är den som kommer exakt på tiden, men alltid andfådd för att jag blivit sen och blir tvungen att springa hela vägen.

  Jag önskar mig Cornwall som en extra julklapp till min mamma som precis gjort klart sin högskole examen!

 23. Josefine S skriver:

  Jag kommer alltid gärna lite i förväg av utsatt tid. Ska jag tex på ett läkarbesök gillar jag att hinna hämta andan en stund innan det är min tur. Jag gillar att vara i tid oavsett vad det gäller.

  Om jag har turen att vinna skulle jag önska mig modellen Newcastle.

 24. Sandra skriver:

  Jag vill säga att jag är den som alltid är sjukt punktlig och håller tider men oftast så rinner tiden iväg och jag får stressa som en galning ändå. Fast jag brukar oftast vara i tid även om det är på håret! Hatar att vara sen, det är ju bland det värsta som finns, right?! Fast i mitt umgänge är jag ändå den tidiga även fast jag tycker att det är på håret. Min bästa vän är nämligen så långt ifrån punktlig man kan komma så vi kompletterar varandra bra haha.

  Jag vill gärna vinna denna sökning –> https://www.hexterandbaines.com/stretford.
  Puss!

 25. Rebecka skriver:

  Det är lite olika för mig beroende på jobb och kompisar. På jobbet är jag oftast några minuter sen då jag är tidsoptimist, men det är inte hela världen då vi har flexklocka på 15 min 😄 I mitt kompisgäng är jag den som är punktligast. Även om jag är sen är jag den som är där tidigast.
  Jag skulle gärna vinna Stretford!

 26. Marie skriver:

  Alltid den som kommer först! Jag tycker det finns ett värde i att vara punktlig, att man är pålitlig och noggrann liksom.
  Jag skulle vilja vinna modellen Stretford!

 27. Linnéa skriver:

  Jag är inte någon av den, varken tidig eller sen.. jag är orimligt i tid. Gärna minst 15 min! Min pappa har under alla år alltid varit i så orimligt god tid så när han exempelvis skulle hämta oss så visste vi om han sa kl 15 så betydde det egentligen 14.35… De störde livet ur mig då och nu är jag likadan!

  Om jag vinner så hade Cornwall hörna fått pryda min arm!

 28. Jenney skriver:

  Jag är personen som alltid är på plats ungefär 10 minuter innan utsatt tid. Att komma försent finns inte i min värld, haha! Jag hade gärna sett att Newcastle prydde min handled! Så fin!

 29. Malin sofia skriver:

  Jag är den som är väldigt punktlig, oftast lite innan utsatt tid. Gör oftast även det nu när vi fått ett litet barn. Blir så stressad av att inte komma i tid så tycker det är bättre att vara lite tidig än sen.

  Så himla snygga klockor att det är svårt att välja en. Men skulle jag få äran att vinna skulle jag välja stretford

 30. Elin skriver:

  Jag skulle gärna vilja vinna stretford så jag slipper att alltid kommer ca 15-30 min sent till allt jag och mina vänner ska göra!

 31. Linda skriver:

  Jag är den som alltid kommer i tid :)
  Jag skulle vilja vinna stretford.

 32. Hanna skriver:

  Jag är den som kommer på EXAKT utsatt tid, med andan i halsen!
  Spelar ingen roll hur länge innan vi bestämt när vi ska ses, är alltid stressad in i det sista men lyckas alltid på något vis ändå vara i tid! (Vilket kanske iofs är onödigt med tanke på att majoriteten av mina vänner är tidsoptimister. Så det slutar ändå att jag står där och väntar flåsandes i en kvart haha…)

  Jag skulle gärna vilja vinna klockan Newcastle!

 33. Lina skriver:

  Så fin vinst!! Jag är alltid den sena.. förstår inte varför jag aldrig lär mig. För när jag väl är klar i tid tänker jag ”oj vad ska jag göra där så tidigt? Jag drar ut på tiden lite grann” och kollar insta sen plötsligt måste jag springa dit jag ska. Trötsamt!
  Denna vill jag vinna: https://www.hexterandbaines.com/cornwall

 34. Ellen skriver:

  Tidig 🙋🏽 Som värst var jag en timme tidig en gång och fick snällt sitta och vänta vid toaletterna på restaurangen 😂

 35. Ellen skriver:

  Jag är absolut den i umgänget som kommer först. Är alltid så otålig när jag ska träffa mina vänner och vill liksom springa till dem direkt. Jag skulle vilja vinna en Stretford – sjukt läcker!

 36. Olivia skriver:

  Till event och när jag ska ut och resa är jag otroligt punktlig och kommer alltid tidigt. När jag ska träffa mina vänner varje morgon för att cykla till universitetet finns det alltid så mycket att plocka och fixa med i lägenheten så min vanliga kommentar när vi ses är ”oj sorry, har ni väntat länge på mig”. Är nog både en tidsoptimist och tidspessimist.

  Jag skulle önska modellen Newcastle om jag vann! :)

 37. Amanda skriver:

  Jag är ju en sån person som gillar att planera och hålla mig till bestämda tider, därför är jag är en tjej som gillar att vara punktlig!

  Klockmodellen ”Stretford” önskar jag mig, tänk att en klocka kan lyfta upp en hel outfit!

 38. Carolin skriver:

  Jag kommer alltid först och får vänta på alla andra. Newcastle var galet snygg så den vill jag vin

 39. anna skriver:

  Jag är den som alltid kommer först numera sen mina vänner börjat bli sega ;) haha. Stretford hade jag gärna haft på min handled!

 40. Hanna skriver:

  Jag är nog den som alltid är några minuter sen. Kommer alltid på saker jag måste göra precis innan jag måste gå.
  Jag tror Bristol skulle passa mig perfekt!

 41. Kajsa skriver:

  Haha! JAG är nog den som oftast kommer i tid i mitt gäng. Däremot är situationen en helt annan när jag åker någonstans med min 1,5 åring.

  Jag skulle gärna ha en Newcastle runt handleden :)

 42. Josefin skriver:

  Jag är den som ofta är ute i god tid men på nått sätt ofta kommer för sent ändå. Men när jag är i tid tycker jag i-n-t-e om att behöva vänta på andra.

  Med Stretford kanske jag lär mig att hålla tiden ;)

 43. Felicia skriver:

  Jag är tyvärr alltid den som kommer (springandes) sist. Det beror förmodligen på att när någon säger att jag har en minut på mig så tycker jag att jag har tid att köpa lite färdkost-kakor.
  Jag älskar klockan Cornwall som har färgen jag är på jakt efter!

 44. Sofia B skriver:

  Jag är alltid i tid! Jag har ingenting emot att de jag ska träffa är fem-tio minuter sena, utan det är bara mitt egna samvete som får mig att alltid vara i tid! Den stressen man känner av att vara sen är något jag absolut kan klara mig utan haha!

  Devonport 26 i guld med svart band var ju så fin!!

 45. Linda Ph skriver:

  jag Är definitivt alltid den som är i tid! Jag tycker om att vara i tid och anser att det är viktigt då man visar respekt för den andra personens tid. :)

  Jag önskar mig klockan Newcastle till min syster! Hon är alltid i tid och jag tycker hon förtjänar en present efter hennes jobbiga år. <3

 46. lols skriver:

  Jag är först! Men behöver en klocka för att det ska stay that way. Gärna en Newcastle

 47. Mikaela skriver:

  BRISTOL!!!!!!
  (Var tvungen att skriva det först, för den är så sjukt fin och annars glömmer jag bort att skriva vilken jag vill ha. Vilket eventuellt minimerar mina – reda små – chanser att vinna den.) (Ja, jag har otur i spel. Men tur i kärlek iallafall, som min svärmor sa.)
  Jag är i iallafall den som är i tid. Jämt. Jag har aldrig försovit mig, kommit sent till skolan, missat någon buss eller så. DOCK skulle jag jobba min första helg på en klädbutik och har tagit HELT fel på tid, så jag trodde jag skulle börja 11. Jag började 09:45. Butiken öppnar 10. 09:55 inser jag mitt fel och får paniiiiik.

  Men gissa vad? Butiken var öppen och första kunden var innanför dörrarna 10:01. Så ja. Det var det senaste jag någonsin varit. 1 minut. Haha.

 48. Lisbet skriver:

  Jag skulle säga att jag är den som kommer först när det gäller jobbärenden och liknande men när jag bokat en dejt med en kompis är jag den som kommer sist. Jag behöver bättra mig när det gäller mina vänner, haha!

  Jag skulle så gärna vilja ha en KENSINGTON 36.

 49. Sofia skriver:

  Jag är alltid några minuter för tidigt och får alltid vänta på folk! Haha. Vill vinna york :)

 50. Stina skriver:

  Jag är den som kommer i tid. Däremot är jag väldigt anpassningsbar beroende på vilka det är jag umgås med. I mitt bästa kompisgäng är vi fyra helt olika människor, men där två stycken är liiite bättre på att komma sent, typ sisådär en halvtimma sent. Därför har jag vant mig vid att inte komma helt i tid utan helt enkelt anpassa mig lite efter dem!

  Skulle jag vinna så hade jag lätt velat ha Newcastle :)

 51. Maja skriver:

  Jag är väldigt punktlig av mig och är nästan alltid först på plats av kompisgänget. Har växt upp i en familj som alltid är lite sen och som en motreaktion kommer jag istället lite för tidigt i vissa fall, vilket inte heller är så bra så måste finna en balans. Om jag vinner skulle jag vilja ha modellen Cornwall.

 52. Emelie Johansson skriver:

  Haha denna frågan är så svår för mig att svara på.. för jag är verkligen alltid i tid och kanske ofta lite tidig, men enligt tidsplanen som jag sätter upp för mig själv innan jag ska iväg går alltid åt pipsvängen så är liksom alltid sen och stressar som fan och skickar till mina kompisar ”sorry!! Jag kommer bli sen, förlåt är påväg nu!” Och så kommer jag ändå först för att det är som att jag undermedvetet vet om hur jag är så jag planerar in tid för att bli sen typ…

  P.s varning för fjäsk hehe ;) —> halkade in på din blogg typ 2013 när jag satt och läste typ veckorevyn på mitt allra första sommarjobb jag hade i en golfkiosk och det är så kul att dölja dig verkligen, gillar dig skarpt!

 53. Lina skriver:

  Jag är tyvärr alltid den som kommer sist :(

 54. Cissela skriver:

  Jag är den som kommer 1 minut innan utsatt tid, varken tidigare eller senare

 55. Anna skriver:

  Jag är extrem tidsoptimist. Är alltid den som kommer springande i sista sekund vart jag än ska. När jag ska träffa kompisar brukar dom säga en kvart tidigare till mig, för dom vet att jag inte är i tid annars… :)

  Om jag vinner skulle jag vilja ha modellen stretford :)

 56. Anna skriver:

  När det gäller skola eller jobb är jag SJUKT punktlig. En gång har jag kommit försent till skolan, men det var på grund av att de hade skrivit fel i schemat. När det gäller allt annat, träffa kompisar eller packa är jag världens tidsoptimist :)))
  Om jag vinner önskar jag mig Cornwall!

 57. Jenny skriver:

  Jag är en blandning av punktlig och tidsoptimist. Jag är nämligen oftast först på plats – men har sprungit dit i all panik & hast i tron om att jag är sen. Så är det ändå aldrig någon annan på plats….. Antar att mitt umgänge består av tidsoptimister haha! Vill gärna ha Newcastle klockan om jag vinner, tyckte den var fantastiskt fin!!

 58. Me skriver:

  Jag är den som kommer i tid. Eller inte alls kommer

 59. Lisa skriver:

  Jag är alltid den som är tidig, även när jag tänker att ”alla andra är alltid sena så jag kan satsa på att vara där 5 min efter utsatt tid” så är jag ändå på plats för tidigt. Jag är alltid på jobbet 30 min innan jag börjar för jag avskyr känslan jag får när jag är stressad över att eventuellt bli sen. Jag skulle gärna vilja ha en snygg Cornwall på min arm :) (

 60. sara skriver:

  Jag är tyvärr den sena.. det är aldrig medvetet, ibland glömmer jag ngt hemma och får vända hem igen och när jag väl är i tid hittar jag ingen parkering osv..
  Stretford är finast :))

 61. Frida B skriver:

  Jag är oftast den sena. Det ligger liksom i släkten, INGEN är i tid av oss! Om jag nu skulle vara ute i god tid någon gång så har jag ju fått lite gratistid att hinna diska eller vika trosor eller något annat superviktigt som inte kan vänta till imorgon.Vill gärna ha en Stretford! :)

 62. Oxana Naess skriver:

  Hej!
  Först ville säga tack för en möjlighet att vinna en super fin klocka:=) Jag är dock ganska skeptiskt när det gäller tävlingar, men vill prova mina chanser:=) who knows?!:=) Kanske blir det super trevlig överraskning för mig:=)))
  När det gäller att komma i tid så jag är den som ofta kommer sist i tid:=) Eftersom jag är väl medveten om detta så förbereder jag mig väl för att komma i tid:=) Svarade jag på din fråga? Jag gillar silver York 36 och Newport. Både klockorna är väldigt snygga!

  Allt gott,
  Oxana

 63. Aleksandra skriver:

  Jag är den som alltid kommer i tid i vårt gäng! Haha oftast så är jag där mycket tidigare än vad jag behöver också för att verkligen vara säker på att jag inte missar något! Men så får man alltid vänta på någon ändå, snacka om paniken man får om man ska iväg 😂
  Önskar mig klockan Sheffield!

 64. Elin skriver:

  Devonport, så fin 😍😍 Jag är alltid prick i tid också, tycker om att vara punktlig!

 65. Thea skriver:

  Jag också den som kommer först och är punktlig, hellre tidig än sen! Älskade klockan ”Newcastle” 😍 ha det gott!

 66. Elin Orvestedt skriver:

  Jag önskar mig en Newcastle

  Jag är den i min umgängeskrets som alltid är i tid. Jag är alltid först hatar att vara sen.
  MEN nu har min klocka gått sönder så jag skulle verkligen behöva en ny och dom här är ju så otroligt snygga. Skulle bli så glad om jag lyckades få en sån här till mig själv i julklapp.

  Kram Elin

 67. Linda skriver:

  Newcastle! 😍 Jag är alltid i god tid, skäms när jag blir sen och andra tvingas vänta på mig.

 68. Amanda skriver:

  Sheffield hade jag gärna vunnit
  Jag är alltid den i gänget som är tidig…så får alltid stå och vänta på mina sena kompisar. Hade varit perfekt att trycka en ny fin klocka i ansiktet på dem då ;)

 69. Sofie gustavsson skriver:

  Kommer inte ihåg en enda gång som jag inte varit i tid eller alldeles för tidig, en egenskap som jag faktiskt är mycket nöjd över. Dock är min bästa kompis alltid sen och då menar jag ALLTID, haha. Tröttnat på att vänta då vill därför såå gärna vinna en Cornwall och ge till henne i julklapp, då har hon iaf en mindre anledning till att komma sent 😉

 70. Maj skriver:

  Jag är 5-10 minuter sen 80% av tiden och resterande tid är jag 15-20 minuter för tidig.
  Jag jobbar på att komma i tid. En Cronwall hade suttit fint på min arm.

 71. Sara skriver:

  Newport!!

  Efter mycket övning har jag gått från att vara den som alltid är sen till att vara den som alltid får stå och vänta. Mina vänner blir fortfarande lika chockade över att jag är först!

 72. Isabelle skriver:

  Jag är tyvärr den som alltid kommer 10-15 minuter sent, förutom när det kommer till skola och jobb, då lyckas jag alltid vara i tid. Mina kompisar och familj har lärt sig vid det här laget att alltid komma 15 min efter utsatt tid så de slipper vänta. Att vinna klockan ä Sheffield hade kanske hjälp mig lite på traven när det kommer till att passa tider, om inte annat hade jag sett jävligt snygg ut där jag kommer halvspringandes 15 min sen.

 73. Linda skriver:

  Jag är den som alltid är minst 10 minuter sen, fast jag försöker vara i tid. Det är alla tusen ”Ska bara…” i sista minuten som sabbar hela min tidsplanering. Med en så snygg klocka hade det varit lätt att komma i tid! Då har jag en fin klocka att titta på (som dessutom hade gått 15 min för fort bara för att vara på den säkra sidan), och det hade varit en ren fröjd att få visa upp den för alla för att verkligen poängtera att jag var i tid.

  Jag hade gärna velat vinna York, den var underbart fin!

 74. Lovisa skriver:

  Jag är den som alltid kommer sist, förutom om jag ska till jobbet då är jag alltid stört tidig haha. Försöker att komma i tid men är alltid något som kommer i vägen. Har slutat med att vissa av mina kompisar säger en viss tid men vet att jag är typ 15 minuter sen så de själva dyker inte upp fören då. Kanske en ny klocka hjälper till på traven?
  Jag hade gärna velat vinna klockan Stretford

 75. Anne skriver:

  I mitt gäng är jag alltid den som kommer sent eller i sista sekund. Jag vet inte hur, men klockan springer alltid ifrån mig. Det är på den nivån att mina kompisar har börjat ljuga om vilken tid vi ska ses och säger ett tidigare klockslag till mig, för då kommer jag i tid och de slipper vänta haha.

  Om jag skulle ha äran att vinna skulle jag önska en Newcastle.

  • Jennifer Green skriver:

   Haha det är så roligt för några av mina vänner är likadana! Så till vårt framtida bröllop får de en egen inbjudan med en helt annan tid! ;D

 76. Ebba skriver:

  Jag kommer aaaaalltid först. Inget undantag. Umgås tyvärr också endast med tidsoptimister. Så inte bara är jag på plats före utsatt tid, alla andra är sena så det blir dubbel väntan.

 77. Helena johansson skriver:

  Jag är alltid den som kommer först. Jag hatar att stressa så vill helst vara ute i god tid, haha. Min klocka har gått sönder så nu är det svårt att vara i tid. Därför vill jag vinna
  Stretford, så snygg!

 78. Ina skriver:

  Jag är alltid den som kommer först, vill komma i god tid för att se så att allt är som det ska om vi bokat bord för brunch, aktivitet eller liknande och då tycker jag om att vara ansvarig för att allt ordnar sig om det nu skulle gå fel!

  Om jag vinner önskar jag mig Cornwall ☺️

 79. Negin skriver:

  Jag är oftast den som kommer i tid, men ibland kan även jag vara några minuter sen.. så en kombination 😂

  Om jag vinner önskar jag mig en york 👌🏼☺️

 80. Mirja skriver:

  Jag är den som alltid kommer alldeles för tidigt till allt, så jag är en van väntare så att säga. Jag är van att behöva spendera halvtimmar hos tandläkaren, dricka en extra kaffe hos frisören, och vänta ett tag på vännerna. 🙋🏼 Om jag skulle vinna. Önskar jag mig en modell Cornwall, som jag då kan ställa några minuter tidigare än vad klockan egentligen är – så kanske jag kommer någorlunda i tid till mina möten!

 81. Jennifer Green skriver:

  Tack alla för era bidrag, så roligt att läsa era kommentarer haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?