Straightforward

är det något jag älskar med Timmie så är det hur okomplicerad han är. jag tycker han är så jäkla cool, och när jag sa det till en kompis häromdagen så jämförde jag med när vi letade efter en biluthyrning sist vi var i Malaga. jag och Timmie frågade vars en kille samtidigt, på väldigt olika sätt haha.

jag: sorry sir

jag: we just arrived and we’re looking for Marbesol

jag: we’re supposed to collect our car key at their office

jag: do you know where they’re located?

och jag fick ett trevligt svar om att det låg till höger

***

timmie: hello

timmie: Marbesol?

varpå killen pekade till höger


i vår rental! hädanefter låter jag Timmie sköta alla konversationer, effektivast så.

Det här inlägget postades i /Conversations. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Kattis skriver:

  Haha verkligen effektivt!

 2. Elin skriver:

  Hahaha jag å min sambo e exakt likadana. 😂

 3. K skriver:

  Ert förhållande verkar så sunt och tryggt <3

  • Jennifer Green skriver:

   men tack vad kul att höra! <3 det tycker jag med, jag har alltid tröttnat efter 1-2 år innan, tror hemligheten är att Timmie är så mystisk så varje dag blir så spännande. lär mig något nytt om honom varje dag nästan, och han är liksom lite svårläst så man blir helt pirrig fortfarande efter över fem år! puss

 4. Anna skriver:

  Haha det är helt perfekt! Så är det för oss med, fast det är jag som är den snåla på orden när jag ska fråga om något xD Mest för att jag alltid blir så nervös o glömmer av vad jag ska fråga, o ut kommer typ 1 – 3 ord hahaha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?