Slim fit suit pants

mina favvobyxor sprack ju i förra helgen (Här om ni missat, haha) och hålet blev så stort att brallorna fick åka i soptunnan direkt. så jag skuttade av glädje när jag såg att de kommit in online igen. nu kickar jag igång denna vecka med mina nya favvobyxor 2.0:

svarta kostymbyxor i slim fit som sitter så jäkla bra! de finns att köpa Här. you’re welcome liksom.

Det här inlägget postades i /Fashion. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Anna skriver:

  Du har fått mig o klicka hem ett par! Väntar med spänning, så jädrans snygga :D

 2. Anna Lundström skriver:

  Sjukt snygga! Tack för tips! Hur är de i strl? Vilken strl kör du? Tack på förhand!

  • Jennifer Green skriver:

   tack, så nöjd! jag har 36, tyckte de satt lite tightare än mina förra, men jag har stretchat ut de lite nu i helgen så nu sitter de bra. så står du mellan två storlekar skulle jag nog säga att du kan ta den större.
   igår när jag letade upp de online va de på rea på Boozt för 430 kr, imorse kosta de 599 igen. så håll lite utkik ;D

 3. Elin skriver:

  Oh!! Snygga! Tröjan har jag redan! ;) Är de korta i benen? Vill inte frysa ihjäl hehe

 4. elin skriver:

  TACK för tipset! Har länge varit på jakt efter ett par kostymbyxor så slog till i fredags när de var nedsatta med 30 %. Satt som ett smäck ju! 😄

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?