It’s a celebration every time we link up

ÅH vilken rolig helg jag har haft! vi drog ju till Stockholm i fredags och körde en intensiv och kort vistelse för att sen flyga hem igår förmiddag, helt lagom sletna. när jag och Diddi reser är det alltid som om Dum & Dummare är på semester, haha.

det blev massa fest, tjejhäng, god mat och lite shoppingstrosande. jag är så glad att jag hann träffa alla mina favoriter på en och samma gång – till och med min pojkvän som var uppe för att se matchen med ett grabbgäng.


Lollo, Diddi och jag. vi har varit en trio i över tio år nu. ♥


eh kan vi prata om hur god tryffelburgaren på Phil’s burger är? jag vill upp igen bara för att äta den och deras sötpotatispommes med tryffeldipp. MAMS!


taggade tjajor påväg till Mr Cake


med bästa Bella o Eli!


vi var ute båda kvällarna och hade så jäkla roligt. jag hamnar alltid på Hell’s och där är så sjukt bra musik att man inte vill gå hem när de tänder kl 5. man ba SNÄLLA LITE TILL haha.


älsklingsgäris! förresten visst älskar man folk som man stannar på stan för att be om en bild – och de tar 10 st som blir skitbra! sist jag och Lollo bad en främling ta en bild på oss två så fotade han våra huvud längst ner i bilden för att få med en bro som var ovanför oss, haha. så vill man inte vara oartig och säger ”Gud vad bra bild, tack snälla”.

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?