The authentic açai bowl

jag brukar göra acai bowls då och då, men har hela tiden använt acaipulver. så när jag handlade på Mathem senast klickade jag med lite fryst acai – och jävlar vilken skillnad! pulvervarianten borde inte ens få kallas acai. det roliga var att jag beställde 4 st 100 gram från ett annat märke, men de var slut så ersättningsvaran blev 4 st 400 gram, och helt plöstligt hade jag 1,2 kilo acai till priset av 400 gram. mycket nöjd!


4 påsar är nu 3. i varje påse är det 4 mindre med 100 gram styck.


jag mixar 100 gram acai med en banan, en skvätt vatten och 1/2 dl mango.


mixa tills du är nöjd, och toppa med något gott. favoriten just nu är banan, jordnötssmör, mango, blåbär, kiwi och cashewnötter. bäst av allt är att slänga på lite granola från Lotta Love i Malmö, men jag äter alltid upp det på någon dag för den är så satans god.

Det här inlägget postades i /Cuisine. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Kattis skriver:

    Vilket jävla flyt med bytet av påsarna haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?