Skipping hack

jag har blivit riktigt grym på hopprep! vill ni veta hemligheten? jag hoppar innan träningen. haha, så enkla medel. jag hoppar nämligen annars alltid i slutet av passet när jag är helt färdig, då snubblar jag, piskar mig själv med repet och blir irriterad. nu när jag hoppar helt pigg går det så jäkla mycket bättre – och då blir det betydligt roligare!

jag brukar dela upp det och köra:
3 min hopp
1 min vila
3 min hopp
1 min vila
3 min hopp

och sen värmer jag upp som vanligt. varje hoppintervall delar jag upp för att göra det roligare, de första 3 minuterna blir 1 min höga knä, 1 min double unders, 30 sek slalom, 30 sek double unders. när jag gör double unders blir det olika, ibland börjar jag med att var 6:e är dubbel, sen var 3:e, sen varannan.


lite slalomhopp!

Det här inlägget postades i /Athleticism. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Emina skriver:

    Det är bara du som kan lyckas med att både vara skitsnygg och hoppa hopprep samtidigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?