Taco fridays

igår hade jag och min syrra Natta en riktig date night. vi började med tacos och avslutade med bio, så mysigt!


jag gnällde över hur det saknades en taqueria i Helsingborg – så har det tydligen funnits här hela tiden? jag tog tre tacos med friterad torsk, grillad kyckling och karré och la till picklad rödlök. mycket goda! fisken var bäst, och nästa gång ska jag be om någon sås för det saknades.


Tacos y Burritos heter det, samma ställe som brukar ha en food truck i stan på sommaren!


därefter köpte vi godis och såg Bad Moms 2. den och Girls Trips är mina senaste biobesök, så roliga!

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

  1. Reb skriver:

    Åh vad Nice! Vart ligger den?? Jag visste inte heller att det fanns en!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?