Denim blue bedroom

detta har blivit en riktigt lugn myshelg, och det behövs ju ibland också.

jag var så taggad på att se hur färgen blev i dagsljus idag och tycker det blev så himla fint. ni ska få se bättre bilder när allt är klart men får ett smakprov så länge. med och utan blixt för de skiftar så:

Det här inlägget postades i /Interior. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Lovisa skriver:

  Vilken färg köpte ni? Ser superfin ut! :))

  • Emily skriver:

   Ja, berätta! :D Superfin!

   • Jennifer Green skriver:

    taack! vi valde färgen Denim Drift från Nordsjö. det fanns ju en hel uppsjö av blågrå nyanser så vi bara freestylade och gick på magkänslan, faktiskt sjukt nöjda! ska försöka fota bättre imorgon så ni får se före/efter! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?