Thursday luxury

idag har vi städerska och jag är så peppad på att komma hem till ett skinande rent hem. vi har det lite då och då och tycker man får passa på så länge man kan. sist var jag dock rätt missnöjd då hon drog bort alla mattor och ändrade ordning på sakerna i hyllorna. jag skulle såklart försöka lägga tillbaka mattorna själv och det var ett jävla projekt att få tillbaka mattan under soffan ska ni veta.

HUR många bilder kan man förresten ha på sig själv när man städar? livet som bloggare typ, haha.

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentarer till detta inlägg

 1. Iz skriver:

  Härligt med städerska, jag och min sambo har länge pratat om det men jag vill hinna göra en grundlig storstädning först, känns som att hon/han kommer tycka att man är rälig annars, knäppt kanske..

  • Jennifer Green skriver:

   haha alltså jag förstår dig precis, för jag fixade lite inför städerskan! typ skämdes lite men hon har nog sätt värre tänker jag! ;)

 2. Jennifer skriver:

  Haha, städar du alltid i klackar?! Det kallar jag hög klass ;)

  • Jennifer Green skriver:

   ellerhur! ;D haha inte så ofta mer, gjorde det ofta förr då de var perfekt sätt att gå in skorna på + man nådde högre + det kändes som bra benträning. numera blir det att jag går in skorna när jag lagar mat, och plötsligt känns köket som ett litet dockus haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?