Poland in ten

åh vilken bra långweekend vi har haft! vi bodde på Marriott Resort & Spa som var så himla fint, där hängde vi på spa-avdelningen och bokade in massa nice massage – där vi fick skrattanfall för de tvingade oss ha några skitfula string i typ genomskinligt papper i storlek XXL, haha. jag skrattade de första fem minuterna av massagen och låg typ och skakade när jag försökte hålla mig för skratt.

förutom spahäng så har vi hyrt cyklar och cyklat runt, ätit god mat, druckit massa drinkar, varit på shoppingcenter, provat helt störda escape room, ätit sjuka mängder Nutella och hittat på bus. sånt vi är bäst på. jag har skrattat konstant i vanlig ordning med Natta. bästa tjajen det!

Det här inlägget postades i /Pictures. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Why ask?